Älskar fredagar

God förmiddag, vilka kontraster som jag vaknade upp till idag vädermässigt mot igår.

Igår så var det hela tio grader varmt och strålande solsken och idag så är det mulet och imorse så hade vi även fått ett tunt snötäcke på backen.

Men som tur är så har det smält bort nu igen.

Jag älskar verkligen fredagar, tvätten är tvättad, huset är städat, man har gått in i helg mood och man vet att det ligger en hel helg framför sig där man kan göra precis som man vill och det är en jätte härlig känsla.

Jag känner mig lite mer förkyld idag igen jag vet inte om det är sedan jag var ute en stund igår men nu så har jag inte känt mig bra sedan 28 februari så börjar bli trött på detta.

Jag funderar på om jag ska börja se en ny svensk serie idag för nu har jag faktiskt inte tittat på någon på ett tag. Det är skönt att bara slappa framför en bra serie ibland och med en nykokt kopp te.

Sen ska jag prova att göra Lottas kycklinggryta ett recept som jag fått av en blogg vän.

Ikväll så finns ju inte talang att se längre då det är slut och nu börjar ju Let’s dance istället men jag får se om jag vill börja att titta på det för tyvärr så har jag ledsnat lite på det programmet.

Jag hoppas också att makens födelsedagspresent som jag skickat efter kommer idag och om den gör det så blir det kanske lite paketinslagning också något som jag tycker är kul. Maken är värd alla paket i världen.

Vad händer hos er idag? Jag önskar er en fin fredag 💕

Stor Kram K

Gillar