Älskar fredagar

Efter en natt med ganska bra sömn så slängde jag mina ben över sängkanten, sträckte på mig och gnuggade ögonen och sen startade min dag dock väldigt lugnt. Jag behöver starta min dag lugnt för det är viktigt för att kroppen ska hinna med.

Jag har alltid en liten pirrande och förväntasfull känsla när fredagen är här och det väntar en lugn och skön helg. Det ser man verkligen fram emot och längtar till under veckan.

Det ända inbokade och planeringen vi har är väll att vi ska laga någon god mat tillsammans och avnjuta och sen ikväll blir det att se idol som visst kommer att bli lite annorlunda pga corona utbrott hos flera av deltagarna.

Och som nu sakta men säkert ökar igen, vi får liksom inte glömma bort att den ännu finns och vi behöver ännu hålla avstånd, tvätta händerna och sprita oss.

Just nu så får kroppen sig en omgång på min light spikmatta och ur högtalarna ljuder lite sköna 80-tala ballader ett härligt sätt att slappna av på.

Jag ska nog baka något gott till eftermiddags kaffet sen och jag står och väljer mellan att göra en kladdkaka eller en äppelkaka men jag har svårt att välja vi får se vad det blir.

Jag såg att den nya boken Lindas matbröd som jag beställt kanske kommer idag det ser jag fram emot och hoppas på många goda recept att prova.

Solen strålar idag med utanför fönstret och jag ska nog ta mig ut en sväng sen det gäller att njuta nu och tanka sig med lite ljus och energi inför den mörkare tiden som kommer snart.

Jag vill önska er en jätte fin fredag, ta hand om er

Vad är era planer idag?

Kram 🍂

Gillar