Älskar fredagar

God morgon fina bloggvänner.

Idag så är det en sådan där dag när jag vaknar med ett leende på läpparna, mitt bröst känns ännu lite tung andat vilket är jobbigt och jag hostar än men jag känner mig ändå glad.

Glad för att den där välbehövliga helgen äntligen är här och att jag nu se fram emot en lugn och mysig helg med maken:

När det är fredag så får man mysa lite extra mycket tycker jag, eller hur? Till kvällsmat så blir det kycklingfile på ett nytt sätt då jag hittat detta recept för någon dag sedan. Jag kan dela med mig av receptet sen om det nu blir gott.

Enkelt verkade det i varje fall.

Jag tycker att det kan vara mysigt ibland att duka lite extra fint till helgen, ta fram fin tallrikarna, glas och duka med servetter det blir ju så sällan annars man gör det.

Tända en massa ljus och bara ha lite skön musik i bakgrunden det är lyx för mig högre än så behöver vi inte lägga ribban där är jag så nöjd.

Något som vi är ganska dåliga på tyvärr så är det efterrätter det borde man ju bli bättre på. Det kanske vore något att satsa på i höst en ny efterätt varje helg men om jag känner mig rätt så rinner det nog bara ut i sanden men jag kan ju försöka i varje fall.

Till helgen så vill man ju oftast mysa i tv soffan med något gott och eftersom vi just nu avstår ifrån godis men ibland fuskar med lite chips så är väll annars förslaget färska frukter både gott och fresh.

Tyvärr så är det lite dåligt av den varan i samhällets tempo butik och man vill ju inte gärna sätta sig och åka in till stan för att köpa fredag/lördags gottiset.

Men visst det har hänt genom åren med att vi gjort det. Inte för att det tar lång tid den milen vi har in till stan men oftast känner man inte för det när man väl har gosat ner sig i soffan.

Visst skulle en bättre planering vara en lösning men inte vet jag redan på måndag-tisdagen vad jag kommer att vara sugen på till helgen.

Nej, nog om detta jag vill i varje fall önska er en fantastiskt fin fredag njut och var rädda om er.

Stor Kram K


#nouwseptemberchallenge

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vilken härlig fredag & helg ni har framför er tillsammans ❤ så mysigt, sänder en stor Varm kram till fin d 🥰
nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack snälla skickar en kram tillbaka ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv