Alla Hjärtans Dag och jag hade en mysig dag i onsdags.

Idag är det kärlekens dag, idag är dagen när man påminns om att stanna upp lite i vardagen och ägna en extra tanke till dom som du tycker lite extra mycket om.

Affärerna kör sin kampanj inför dessa dagar man ska köpa dyra presenter gärna smycken, resor eller dyra parfymer och det är absolut inget fel att köpa dessa saker om man vill det det utan det är upp till var och en.

Men för min egen del så tycker jag inte riktigt om den hysteri som butikerna kör med inför sådana här dagar.

Varför skall det inte räcka med att berätta för någon att man tycker om den personen enormt mycket eller bara att ge en stor varm kram. Kanske skriva ett gulligt kort, sms eller att man bakar något gott till fikat eller bara lagar iordning en mysig middag hemma.

Visst överraskningar är alltid roligt att få och jag är inte emot det men att fira i den lite mindre skalan kan också vara väldigt mysigt. Och huvudsaken är väll ändå att man kommer ihåg att visa varandra vad man tycker och det är ju faktiskt lika viktigt att man gör alla dagar på året.

Vi kommer att fira alla ❤️ Dag hemma i lugn och ro och laga lite god mat och bara vara. Jag skall nog baka något gott i min bakform som är format som ett hjärta dagen till ära. Det är kvalite och mysigt tycker jag.

Tänk vad jag ändå är lyckligt lottad 🙏🏽att få ha delat 26 underbara år med mannen som jag där i September 1993 så handlöst förälskade mig i. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och mycket tunga saker har drabbat oss men vi har aldrig någonsin släppt taget om varandra.

Och vår kärlek har bara djupnat mer och mer genom året du vet vem du är och JAG ÄLSKAR DIG över allt annat ❤️

Igår så hade vi en mysigt dag med min brorsdotter vi hämtade henna vid skolan när hon slutade och åkte ner mot stan. Vi tittade lite i affärer, åt man och pratade om allt möjligt och hon fick en liten alla hjärtans dag present av oss som hon blev så himla glad för.

Och sen blev det en skön promenad och lite pokemon jakt.

När vi hade gått en sväng och började känna oss lite frusna så gick vi mot bibloteket hon gillar att gå dit och titta på utställningen av konst som dom brukar ha så det gjorde vi.

Sedan gick vi mot böckerna och satte oss ett tag.

Sådana här dagar betyder så mycket för oss att få ha och dom lever man länge på.

Och sedan så rundade vi av kvällen och skjussade hem henne jag tror vi var lika nöjda med dagen allihop. Och vi fick en stor kram innan vi åkte därifrån.

Jag var dock så trött när jag väl kom hem igen så det bara snurrade i huvudet på mig. Men det blev lite bättre när jag hade vilat ett tag men jag är inte riktigt i topp form just nu tyvärr.

Men det är ändå så värt det och hon är en viktig och betydelsefull liten person i vårat liv.

Nu vill jag ge er alla en extra stor kram på alla ❤️ Dag, var rädda om er och era kära och tänk på att även om ni just nu går igenom något jobbigt och svårt så är ni alla väldigt betydelsefulla. Och hjälp till att sprida mycket KÄRLEK omkring er idag.

Stor Kram ❤️
Gillar