Och så kom sista lediga dagen före jag börjar jobba som kökstant på Köpmanholmen. Inga storslagna planer här inte, men har redan hunnit fota lite, ätit ett riktigt dundermorgonmål och försökt städa mitt bombnedslagna rum. Runt tre tiden efter jobbet kommer Zacharias hit. Sitter och funderar om ett alternativ för kvällen sku vara Autogrilln som förövrigt är det absolut godaste matstället i stan. Recommend, recommend!

Nu blir det att invänta älsklingen och äta en enkel lunch med halva familjen.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och så var jag tillbaka igen efter någon månads paus. Jag tänker försöka (notera försöka, haha) ta upp bloggandet igen och också försöka hålla uppdateringen lite jämnare. Ni som känner mig vet att jag periodvis går bananas med någonting nytt och efter någon vecka med endast det snurrandes i mitt huvud tröttnar jag och lägger "intresset" på hyllan. Så vill jag inte att bloggandet ska vara och inläggen förbättrar även mitt skrivande som verkligen skulle vara behövligt till nästa läsårs skrivningar.

Bilderna ovan är från en liten photoshoot jag och Nelya hade för någon dag sedan. Underbart är det iallafall med sommarlov och det fina vädret som gud gett och ger oss. Tacksam!

Kram


Likes

Comments

06:30 Trött och Sliten vaknade jag upp lite tidigare än vanligt för att slippa en stressig morgon. Fint väder var det iallafall vilket gjorde mitt morgonhumör lite bättre.

06:52 Till frukost blev det en kopp te och frukt. Försöker att äta lite frukt varje morgon för att få igång nån form utav hjärnaktivitet.

Så här ser jag typ ut varje dag. Slitna jeans och en oversized stickad tröja, men ifall nån råkar vara intresserad så har ni dagens outfit här.

07:36 Satte på en playlist med kärleksballader i bussen som gjorde att saknaden efter Vasa-killen blev ännu större. Snart är det dock fredag och helg. Längtar!

08:05 När vi kom fram till gymnasiet tog jag en lite längre morgonpromenad runt i "centrum". Kronoby kan faktiskt (tro det eller ej) vara helt okej ibland om vädret bjuder till.

15:30 När skolan ÄNTLIGEN var färdig och Ekmansbussen släppte av mig traskade jag hem mot Bornholmen. En tung skoldag var det, men roligt hade vi.

18:00 Kvällens program bestod av att dra en 4H kurs och kom hem först vid halv 9 tiden. Nu blir det sängdags efter ett kvällsmål bestående av avokado toast och saft.

Mera än så här hade jag inte från dagen, men vi hörs förmodligen imorgon igen. Ha det bra! Kram

Likes

Comments

The Mentalist / Quantico / Our Girl

Likes

Comments

Här har ni en av mina favorittexter. Vet tyvärr inte vem skribenten är, men fick höra den för nåt år sen på en ungdomssamling i Kronoby.

I VEMS HÄNDER?

En basketboll i mina händer är värd en hundralapp.

En basketboll i Michael Jordans händer är värd flera miljoner.
Det beror på vems händer det är.

En tennisracket i mina händer är värdelös.
En tennisracket i Pete Sampras händer är en världsmästartitel.
Det beror på vems händer det är.

En stav i mina händer kan skrämma en arg hund.
En stav i Moses händer delar Röda havet.
Det beror på vems händer det är.

En slunga i mina händer är en leksak.
En slunga i bibliske Davids händer är ett mäktigt vapen.
Det beror på vems händer det är.

Två fiskar och fem bröd i mina händer är matsäck för några personer. Två fiskar och fem bröd i Jesus händer mättar femtusen.
Det beror på vems händer det är.

Några spikar i mina händer kan bli en trädkoja.
Två spikar i Jesus händer räddar världen.
Det beror på vems händer det är.

Så lägg din oro, dina bekymmer, dina rädslor, dina förhoppningar, din familj, dina vänner och dig själv i Guds händer.

Där kan du vila tryggt.

Likes

Comments

Tog ett tag innan "vi" fick kaminen på plats men nu är den klar för bastukvällar och vinterbad.

Likes

Comments

Här har ni mina absoluta favoritfilmer. Inte nog med att dom är fantastiska filmer i sig så har dom också alla tre jättefina budskap. Rekomenderar!

Fireproof (2008) / War Room (2015) / The Song (2014)

Likes

Comments

Satt och tittade runt på resor inom Europa idag och hittade det här paradiset. Ios heter ön och har ett invånarantal på knappa 2000 pers. Så i stället för att repetera inför samhällsprovet jag hade passet därpå lade jag min enda håltimme på att dagdrömma mig bort till en vit sandstrand i Grekland. Whoops...

Likes

Comments