Header

sista arbetsdagen på denna veckan.

Sitter just nu och dricker mitt chai the innan det är dags att köra mot dagis och lämna lilleman. Idag står det jobb på schemat mellan 9-18.00, sen håller vi helg. ♥ helgens planer är inte många, funderar på att bege oss till badhuset antingen imorgon eller på söndag och göra av med lite överskottsenergi.

Håller tummarna att paketet med Keons kläder kommer idag, massvis med fint som skulle vara perfekt både till dagis och våra lediga dagar tillsammans.

Woopsie, klockan springer iväg dags att borsta tänderna och slänga på sig ytterkläderna.
Ha en underbar Fredag fina ni, kramar

Likes

Comments

i allt ont, finns något gott.

hur är det möjligt, att allt dåligt alltid kommer hand i hand.
igårkväll när jag skulle sätta mobilen på laddning fungerade det inte, vände och vred på laddaren utan resultat. Försökt få rätt på det under dagen idag men inget verkar fungera så gjorde det enkelt, jag beställde en ny mobil som kommer om ca 2-3 arbetsdagar. En gång iPhone alltid iPhone, en sak är säker aldrig mer Huawei.

Framöver kommer det bli fler bilder

Inte nog med att jag äntligen återgår till iPhone, utan framöver kommer det även resultera i fler men framförallt bättre bilder. Min fd. mobil kunde gå från 80% batteri till 0% av att bara starta kameran, det i sig säger väl allt.

På tal om något annat, igår fick jag även beställt en toppmatad tvättmaskin som kommer göra sig perfekt i mitt & Keons nya badrum. sakta men säkert går det framåt, men än är frågan vad det blir för vask och toalett - vilket i:landsproblem. men så fort jag lyckats bestämma mig kommer renoveringen påbörjas, ser så fram emot att påbörja allting och dela med mig till er, men framförallt bygga upp mitt & Keons nya hem.


Nu ska jag starta ett litet skumbad till mig och min lilla prins,
innan det blir att bädda ner sig i sängen med en saga och kli i pannan, precis så som han älskar. ♥

Likes

Comments

tankar gällande badrumsrenovering

Här har det ekat tomt ett tag, anledningen är att jag precis som många andra legat i feber samt en rejäl förkylning. Men nu är jag på benen igen och kan ta tag i allt gällande renoveringen och vardagens alla måsten.

Som jag nämnt i tidigare inlägg har jag valt att prioritera badrummet, hall och sovrummen och låta köket vänta fram till jag vet exakt hur jag vill ha det. Funderar på Ikeas kök, och gråa luckor
- vad tror ni om det?

När det kommer till badrummet så har jag en bild i huvudet hur jag vill ha det, kommer inspireras av vårt badrum från huset men kommer välja kakel som är någon nyans ljusare, då min toalett är väldigt liten i jämförelse till badrummet i huset.

Har även valt att ha dusch istället för badkar även om både jag och Keon älskar att bada. Anledningen är som jag nämnde ovan att toaletten är väldigt liten samt att jag värdesätter tvättmaskin i lägenheten istället för att springa 4 trappor ner och spendera sina lediga dagar till att tvätta istället för kvalitetstid med Keon.

Än har jag inte kommit fram till om jag vill ha en rund stenvask eller om jag kommer försöka hitta en lite mindre vit vask, kan bero på att jag inte lyckats hitta någon som faller mig i smaken än.

När det kommer till spegel ovanför vasken kommer jag ha en rund spegel med en lampa ovanför samt spotlights i taket.

Så fort jag påbörjat rivningen i badrummet och bollen sats i rullning kommer jag visa er bilder så ni får ta del av hur badrummet ser ut nu, under samt det roligaste av allt; det färdiga resultatet.

Nu ska jag avrunda här och försöka leta vidare efter den perfekta vasken,
jag önskar er en jättebra dag. Kramar ♥

Likes

Comments

kär, vid första ögonkastet

JA, ni läste rätt. jag lyckades minsann hitta de perfekta färgerna för mitt sovrum och mitt vardagsrum.
Har även en tanke på att det kommer pryda en fondvägg i köket.

Jag är svag för grått, men har försökt tänka utanför ramarna gällande de gråa nyanserna så jag bryter av med någon annan kulör. Så det får bli mitt sovrum som kommer bestå av en mer blå nyans. Sen vardagsrum och kök samt Keons rum kommer gå i de gråa nyanserna. ♥

Nu längtar jag massvis till jag blir frisk så jag kan fota lägenheten och visa er hur den såg ut innan rivningen var påbörjad och hur den ser ut nu när det mesta som ska rivas har rivits.

Nu ska jag kika vidare på kakel och klinkers till badrummet så jag är bombsäker på vad jag vill ha, som ni förstått av ovannämnda text så kommer badrummet gå i grått *haha*.
Önskar er en supermysig kväll så hörs vi igen imorgon.

Likes

Comments

vårt förra boende

Hej fina ni.
Hoppas allt är bra med er?

Som jag nämnt i tidigare inlägg står jag inför en lägenhetsrenovering. Nu menar jag inte enbart målning och tapetsering utan verkligen alla rum ska förändras med allt från nytt golv, riva ner garderober, en vägg mellan kök och hall ska bort, köket och badrummet ska rivas och göras om från grunden samt målning/tapetsering i alla rum. I det stora hela vet jag exakt hur jag vill ha det och idag kommer sista offerten in gällande pris därefter blir det att ta ett beslut om vilken hantverkare och sen påbörja min och Keons ♥ lägenhet.

Jag håller just nu på att kolla ut exakt vilken kulör jag vill ha i vardagsrum, Keons rum samt mitt sovrum, enklare sagt än gjort! Velar mellan några olika kulörer, så chansen finns att ni kommer få hjälpa mig ta ett beslut i ett senare inlägg.

nej, nu ska jag fortsätta kolla runt och se om jag blir något klokare.

Likes

Comments

Tiden bara springer förbi, idag är det dags för Keon att åka till sin pappa och redan nu värker mammahjärtat. Men jag kan trösta mig med att Keon har det jättebra och blir överöst med kärlek. Det är bara det att vara ifrån honom, när man funnits för honom dagligen under hans snart 3 år i stora världen är jobbigt, fruktansvärt jobbigt. En känsla jag aldrig någonsin kommer vänja mig vid.

Bortsett från ovannämnda så är jag fortfarande sjuk. bunkrat upp med nässpray, strepsils och håller på att koka upp vatten så jag kan göra mig en kopp te med honung. Vill säga att dagens planer består av att göra så lite som möjligt så jag kan kurera mig snabbast möjligt.

Nu tänkte jag avrunda här och gå och göra en kopp chai te.
Jag önskar er en jättebra onsdag, kramar

Likes

Comments

Hej fina ni.
Jag hoppas att allt är bra med er?


Med mig är det mindre bra, lyckats dra på mig en förkylning utom denna värld samt en hals som värker. Men om man bortser från det är det bra. De senaste dagarna har gått i ett, allt från att hantverkare varit och kollat på min lägenhet jag fick tillgång till häromdagen, samt att jag påbörjat ta bort heltäckningsmattor och rivit lite smått i lägenheten så som dörrkarmar, listor m.m.

Jag har även lyckats bestämma mig hur jag vill ha alla rum bortsett från köket där jag fortfarande är lite osäker hur jag vill ha det med arbetsytorna, ska fundera lite till men påbörja de andra rummen så länge med målning, tapetsering, riva ut garderober - you name it. Nu i dagarna kommer även en vvs-kille som ska kolla på badrummet och se så allting går att få det som jag vill ha det, håll tummarna.

Men förresten, som ni ser ovan har jag gjort en omröstning gällande renoveringen.
ni får jättegärna klicka i om det är något som skulle intressera er att ta del av, eller om jag enbart behöver dela med mig lite då och då. 

kramar. 

Likes

Comments

Har länge velat fram och tillbaka om jag ska börja blogga igen,
efter en hel del velande bestämde jag mig för att ge det en chans inför mina kommande projekt.

Imorgon är datumet jag länge längtat efter, Jag och Keon får nycklarna till vår lägenhet som ska totalrenoveras - självklart kommer jag dela med mig av allting här från början till slut, samt inredning m.m.. Har så himla mycket fint jag handlat som jag längtar massvis efter att få inreda med. Måste dock hejda mig själv och ta dag för dag, även om jag har lätt att sväva iväg och vara en tidsoptimist så måste jag inse att att renovera en lägenhet inte tar 1, 2 eller 3 veckor, tyvärr. Men blir det som jag tänkt, så kommer det bli perfekt för mig och mitt lilla hjärta.

Nu ska jag avrunda här, önskar er en jättemysig kväll.
Kramar.

Likes

Comments