I fredags var det morfars begravning. Allt känns så verkligt men ändå inte. Värsta var att se mormor säga hejdå, fyfan värsta jag sett. Hoppas jag ändå finner kärlek/vänskap som det. Allt kändes så tomt bara. Kändes som ett hål i hjärtat o gjorde så ont. Men på ett sätt känns det fortfarande inte påriktigt.. Han kommer komma tillbaka snart!! Snart så. Gör så ont inombords

Likes

Comments

Mannen som lärde mig så mycket är nu borta, vadå borta? Vad menas ens med borta? Hur kunde han vara här en sekund o sen nästa sekund bara vara borta?

Morgonen började dåligt. Pappas mobil ringde 06.45 o eftersom vi är i USA är tidsskillnaden så konstigt så jag har ju vaknat det nästan varje dag så kunde inte somna om så gick upp. Mamma valde att fortsätta sova. Jag åt ingen frukost utan satt med mobilen men sen skulle jag föra över bilderna från Disneyland dagen innan så går o hämtar kameran o datorn. Sätter mig vid soffan precis ovanför vårat rum. Lillemor går ner o jag tänker att hon ska gå o hämta kläder för upprepande gånger under morgonen har hon frågat om mamma är vaken men inte är väl det konstigt? Hon ska ju bara hämta kläder tänker jag. Sen hör jag henne prata med mamma o mamma svarade o det lät som hon grät, o igen samma sak igen, o igen. Jag märker att något är fel ställer mig upp o börjat gråta, säg inte att det är mormor eller morfar säger jag till pappa. Går ner. Jag har något o berätta eran morfar har gått bort.

Jag vänder mig om går upp för trappan o har ingenstans o ta vägen. Gråtandes sätter jag mig o kollar på havet. Jag kommer aldrig mer se honom.

Min morfar, mina kära morfar. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Du var sååå full utav kunskap, det enda jag är besviken över är att jag inte fick ta del av all kunskap du bär. Jag är glad över att du fick dö på platsen du älskar mest o inte på ett hem. Jag är glad över att du var så klar i huvudet o inte blev sjuk. Jag är glad över att du var min morfar.

Verkligheten att du är borta slår nog inte förens vi kommer hem o ser granen du högg precis innan du gick bort.

Likes

Comments