Tidsbokning om intyg

Så, när jag idag vid frukosten nämnde att det enda jag riktigt hade kvar var att göra en så kallad medical report så stressade mamma mig med kommentaren "Men Minna, har du inte bokat tid än? Det kan ju ta flera veckor att få en tid!", så direkt efter frukosten så gick jag upp och ringde till vårdcentralen. Väl där fick jag prata med en husläkare som sade att de inte gjorde sådana heller, så det kan ju vara bra att veta... Fick i alla fall adressen till några som gör det istället, nämligen http://www.medicinska-intyg.se , de gör numera det medicinska intyget. När jag ringde dit och skulle boka tid så kunde jag dock bara boka tid för den medicinska undersökningen, inte för vaccinationsrapporten. Jag behöver tydligen kontakta min senaste skolsköterska för att få den, för det har endast de.

Men nu har jag i alla fall bokat tid till att få den klar, redan nu på fredag klockan elva på morgonen, tjena att det skulle ta flera veckor mamma... Skönt dock att den är bokad, nu kan jag lägga det bakom mig. Har ringt till min skolsköterska också, men inte fått något svar så tänkte att jag ska maila henne om hon inte ringer tillbaka idag. Bättre att få det ur vägen också. För de som undrar så är priset för intyget hos medicinska intyg (som ligger inne i Stockholm) 900 kr, har hört flera som fått betal upp till 1500 kr, så tyckte att priset där lät rimligt. Dock fortfarande så himla dyrt med tanke på att det bara är ett litet ynka formulär, men aja. Det måste införskaffas.

Fick imorse lite bilder from min hostmom på en av killarna som hade en field day, och jag måste bara säga att om bilden på bilen som hon körde alla fem (!) barnen i är den bil som jag kommer köra, yikes (!!!). Det var en sådan här mega bil med 8 platser, de i bakluckan såg inte trånga ut direkt. Tänk er en minibuss. Jag kommer dö första gången jag kör den😂😰

Måste bara inflika, såg Störst Av Allt på Netflix igår (ja alla 6 avsnitten på en gång), och herregud vad den var bra. Supersorglig, tagande, riktigt ruggig och så himla gripande. Alla borde se den, men jag varnar för att man kan behöva ta mentala pauser. Så sjukt bra, och lite coolt att den är inspelad så nära mig. Och med alla skolskjutningar som händer så känns ju detta extremt aktuellt. Se den!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229