Surprise nr 1!

Okej så jag skrev ju för några dagar sedan att jag hade en spännande sak som skulle ske i måndags, men kom sedan på att det var april fool's så då tänkte jag bara vänta med att skriva ett inlägg, men sedan så ville jag vänta så att jag kunde ta ett ordentligt foto, men sedan så hände ytterligare en sak idag så då tänkte jag att om jag avslöjar en sak idag så kan jag ha med fotot av den här överraskningen i nästa inlägg som kommer ha den andra... Hmm, lång och förvirrande mening?? Kanske. Välkommen till mitt huvud, haha.

Men nu är det såhär att jag har gått och tatuerat mig! Inte gjort det innan, men alltid velat, har bara inte vetat vad jag skulle ha för motiv. Den ständiga frågan, jag ville både ha något som betydde något för mig men samtidigt inte var något som var alltför personligt, alla kan ju ändå se den eftersom att det är på din kropp liksom. Anyways, jag bestämde mig för ett citat på latin, såg en bild för några år sedan som bara fastnade, det var liksom en grej som jag aldrig tröttnade på. Så nu har jag alltså en text på latin precis över armbågen på baksidan av min vänstra arm, och jag är så nöjd! Och den bästa delan var nästan att det inte gjorde ont alls. Nej, jag skojar faktiskt inte, det gjorde inte ont! Stället där jag valde att placera den är ett av de ställena där det gör minst ont att tatuera sig på, det kombinerat med att jag har en extremt hög smärttröskel resulterade i att jag blev extremt positivt överraskad när hon först började.

Som jag sade, en bild kommer när jag kan ta av plasten som just nu sitter på, hon sade att den helst skulle sitta på i en vecka eftersom att det är ett sår som måste läka, så tänkte ta en bild när det är fritt från eventuellt gegg (yeuk!) som kunde uppstå eftersom att sår uppger sårvätska. Inget ännu, så hoppas att jag kanske slipper det....

Så håll utkik inför nästa inlägg för suprise nr 2 (plus fotot), inget är bestämt ännu men jag har en väldigt positiv känsla kring det hela!

Side note: Jag har gjort klart min J1 visa ansökan, äntligen, alltså man måste sitta i ca 75 minuter med att besvara massa frågor om sig själv, massa nummer som man verkligen inte har koll på som har med passet och göra samt a bunch of säkerhetsfrågor, mindre kul kanske, men nu är det klart! Måste bara åka och ta ett passfoto först som jag kan ladda upp, man ska försöka med det imorgon då jag ska in till Stan och äta lunch med mamma, så hoppas att jag kan boka en tid imorgon, då har jag ytterligare ett datum att se fram emot!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229