Skypeinterview with #7

Det känns som om jag börjar varje inlägg när det varit ett skypesamtal involverat med "herregud den här familjen är bäst omg", men efter detta har jag verkligen känt en skillnad. Den här familjen (fick prata med både mamman och pappan, de hade tydligen suttit och testat i helgen inför detta möte för att se om det skulle fungera idag) var som en sådan familj som jag skulle vilja komma till. De var down to earth och ärliga, de var roliga och hade väldigt sunda värderingar och de verkade leva väldigt hälsosamt.

Detta var tydligen deras första samtal, så de hade förberett frågor som de skrivit ut, då dog jag lite, de lät mig börja med mina frågor vilket jag älskade för att oftast när familjerna börjar med att prata om familjen och vad de gör o deras rutiner o allt, när man väl kommer till en själv och ens egna frågor så är man ju typ ba "jahopp nämen jag har inga frågor för att ni typ covered it all?" Så det var väldigt skönt att få kunna ställa ett par frågor till de och sedan att de kunde blanda deras frågor till mig med att berätta om deras vardag och om barnen.

Innan vi lade på iaf så frågade båda två vid separata tillfällen att vi skulle boka ett till möte, då med barnen också, i helgen, mamman skulle maila mig inom de kommande dagarna med passande tider, satt vi får se! Men jag hoppas att de tyckte om mig lika mycket som jag tyckte om de, för de var verkligen härliga och roliga. Och här så är åldern på barnen rätt, de bor rätt, schemat är rätt och våra personligheter matchar superbra.

hoppas hoppas hoppas

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229