Skypeinterview with #5

Så har ikväll skypeat med match nr 5, och jag har börjat komma till det stadiet tror jag när jag inte riktigt kan urskilja om denna familj är min rätta familj eller bara en bra familj. Jag menar, hur ska man veta?

Jag fick prata med en utav papporna och så fick vi lite besök under samtalets gång av alla tre barnen, plus hunden. Det gick bra, vi pratade mycket om deras familj, hur de har det, deras historia (eftersom att papporna är från Frankrike och har adopterat barnen, så det fanns en del historia att gå igenom...), vad de söker efter, barnens vanor, vanliga konflikter och problem, deras matvanor, men vi pratade lite om mig också såklart. Jag fick berätta lite om varför jag ville bli en au pair, om hur mina förväntningar såg ut och vad jag siktade att göra under mitt år. Vi pratade om lite gott och blandat kan man väl säga, och vi pratade i ca 1 timme. När samtalet närmade sig sitt slut sade han att vi gärna kunde boka in ett till möte och att jag kunde få deras tidigare au pairers kontaktuppgifter, så det är ett gott tecken tror jag.

Men som sagt, jag vet inte riktigt om denna familj är den rätta. För hur vet man? Ja, asså det är ju en superbra familj, men är det min superbra familj?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229