Skypeinterview with #3

Okej så har precis skypeat med min tredje familj.

Det börjar sjunka in lite nu, och desto mer det gör det desto svårare blir det. Att tänka att man faktiskt ska bo med dessa människor i ett år är lite intimidating to be honest. Hur ska man veta? Hur ska man prioritera? Jag har hört, och vet innerst inne, att man ska prioritera familjen i första hand. Men jag tycker samtidigt att det är okej att vara lite kräsen eftersom att man ändå ändå bara är där i ett år, och om man då har massa förväntningar och saker som man måste bara göra, då tycker jag att de ska gå in i prioriteringarna faktiskt.

Jag vill väldigt gärna bo i närheten av New York till exempel, men jag har inget emot om jag hamnar nära någon annan större stad, men gärna då så att man lätt kan ta sig till andra större städer så att man kan se så mycket som möjligt. Så jag tycker nästan att familjen och vart någon stans de bor båda två kvalificerar in på top 1 priorities. Några kanske tycker att det är fel, men det är ändå mitt år. Jag måste ju på något sätt möta de förväntningar jag redan har, annars är jag rädd att jag blir besviken.

Okej, back to the point, pratade med mamman I familjen I nästan en timme och hon var verkligen supertrevlig! Riktigt jordnära och uppriktig. Hon började intervjun med att ställa frågor kring hur jag skulle hantera vissa situationer, tex hur jag skulle hantera en situation då ett utav barnen behaved badly eller tyckte att ett skolarbete inte var bra nog. Sedan pratade vi lite om vad familjen tyckte om att syssla om på fritiden, om au pairens uppgifter, lite om deras familj/släkt/område. Bara allmänt sådär. Sedan lite om mig och min familj. Mer än så tror jag inte vi pratade om. Hon sade att jag skulle ha en "egen" bil, vilket jag tycker är ett stort plus! Men, de bor i Atlanta... Nja, asså fick inte riktigt det där pirret i magen när jag lade på samtalet med henne, det var ju absolut inget fel på henne eller hennes familj, men det var bara inte min familj.

Men som sagt, hon var verkligen supertrevlig. Absolut noll problem med henne, fick bara inte den där wow-känslan.

Det kommer flera, får bara se till att uppdatera mailkorgen lite då och då :) Laddade upp en ny video idag då jag inte var helt nöjd med min förra, delvis för att jag inte kunde få till musiken på den och dels för att något så enkelt som att jag höll i mobilen medan jag filmade vilket orsakade en liten vibration i videon. Så himla små saker, men ändå störande i mina ögon, haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229