Skypeinterview with #12

Har precis pratat med mamman i familj #12, de bor ca tio min från Boston och tillsammans med hennes man så har de tre barn, två killar som är 6 och 5 och en liten tjej som är 2! De har också en hund, en labradoodle, och alltså de är så himla söta. Men iaf, båda de två jobbar som läkare, och hör och häpna, när jag sade att jag gått vård och omsorg och nu var kvalificerad undersköterska så sade hon att pappan, som jobbar som en ortoped, skulle kunna ta med mig in på x antal operationer! Alltså mitt vårdhjärta började banka lite extra mycket där.

Schemat skulle iaf vara typ den samma, mestadels så skulle jag jobba mellan 7.30-3.30, och där vid 3.30 så skulle det komma en college student och ta över så att jag kunde vara off. Eftersom att pojkarna kommer att vara i skolan under dagarna så skulle jag då vara med lilltjejen (som jag fick träffa nu då och hon var adorable) och de brukade göra lite olika saker. Det kunde vara att man gick till en swimclass, till biblar för reading, man kunde gå till parken, gå på promenad och lite annat hemma.

De hade haft två au pairer innan och skulle nu åka på en solsemester om några veckor som deras nuvarande au pair skulle följa med på, och det lät ju inte helt fel :) Ett stort plus är att de vill att jag ska komma i början av Juli, lite närmare de datumen som jag gärna ville komma iväg till.

(Btw, familj #7, mailade mig precis och vi ska prata igen på lördag! Så himla kul, hoppas verkligen att det blir de!!)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229