"See you soon!"

Första riktiga sommarlovsdagen avklarad! Börjar sjunka in lite nu att jag är ledig, att jag skulle kunna ta sovmorgon utan att förlora ledig tid och att jag kan vänta med träningen tills eftermiddagen om jag skulle vilja och så, så himla skönt! Bara känslan av att ha ca 4 veckor av ledighet är en väldigt avkopplande tanke, haha.

På lördag flyger jag till London, det ska bli så kul att bara komma bort lite och se London igen. Har en generell idé om hur min lilla resa kommer att se ut, så det är också skönt. Ska strosa i Hyde Park och kanske hinna med en och annan bok under ett träd, ska ju som sagt både se Cursed Child och åka till den gigantiska Harry Potter Studio Touren, har lovat mamma att besöka en te-butik och köpa en påfyllning av hennes favvo och så funderar jag lite på vad jag inte ännu gjort. Det finns en promenadslinga längs floden Themsen som rinner genom London som jag inte gått ännu där bilderna kan bli helt magiska, så det kanske blir en tur där, men vi får se😊

Ikväll så FaceTime:ade jag och mamma med mina värdföräldrar, och blir bara mer och mer kär i familjen❤ A var med igen och tydligen så hade det varit ansiktsmålning på skolan idag så jag möttes av Hulken😂 Killarna tycker mycket om superhjältar fick jag höra, jag blev såld där och då kan jag säga! Han var dock ganska blyg, gullungen, så sade bara hej lite snabbt innan han sprang iväg.

Men vi andra hade ett väldigt mysigt samtal där vi bara snackade lite grann, men ni måste bara lyssna på detta. Sade att jag väldigt gärna ville gå på en baseboll match på Fenway Arena (en väldigt känd baseboll-arena i Boston), och då kommer det från min värdpappa; "If you're interested, I was planning on taking S and A to a game this summer, you would be more than welcome to join us if you want!" och efter det "And I also want to take them to soccer, and I know some of the team doctor's there so I might be able to get us these backstage passes, you would be welcome to join us there as well!"

Har jag nämnt hur glad jag är att jag kommit till just denna familj??? Om inte, jag är så HIMLA glad att jag valde denna familj! Endast 27 dagar kvar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229