Rastlös

Sitter I soffan efter en lång dag på jobbet och vill bara iväg, helst nu. Jag kommer ihåg att jag såg så himla mycket fram emot matchningsprocessen, men efter att jag nu är lite mer än 5 veckor in i den så vill jag helt ärligt dock att den ska ta slut. Att ständigt uppdatera mailkorgen, hålla andan och hoppas, till att oftast sucka och lägga bort den igen är ganska krävande, speciellt eftersom att det är den processen iaf jag går igenom minst tio gånger per dag. Och när man får ett mail, då är man överlycklig, och sedan inser man att familjen kanske inte är som man tänkt sig eller hoppats på, och då är det bara till att vänta på nästa. Och så fortsätter karusellen, dag ut o dag in.

Så jag vill bara att detta väntandet och hoppandes ska ta slut, att jag kan säga att jag äntligen har hittat en värdfamilj som jag matchat med och ha ett datum som jag kan se fram emot. För just nu behöver jag verkligen det. Typ helst igår.

​När man kollar igenom detta så bara pirrar det i hela kroppen, och att veta att alla dessa äventyr är så jävla nära gör det liksom inte lättare att chilla liksom. Har sån resfeber så att det är löjligt. Hoppas att jag hittar min familj snart så att nedräkningen kan börja på riktigt.

Gillar

Kommentarer

MAJALUNDSTRM
MAJALUNDSTRM,
Åh vad roligt att du hittat något att se fram emot! nouw.com/majalundstrm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229