Pre-Orientation Online Course Done!

Innan jag börjar måste vi ta tag i en sak.

Det är Juni.

Holy sh*t, alltså ett halvår av 2019 har gått?! Jag tackade ja till min värdfamilj för 3 månader sedan?? Jag flyttar om en månad? Detta går inte ihop i mitt huvud, det är heeeelt sjukt. Okej, nu har jag fått det ur mig så nu kan jag lägga det åt sidan😂

Tanken med detta inlägget var Pre-Orientation kursen man måste göra innan man åker, och nu är min äntligen klar! Jag ska inte ljuga, jag tyckte att den var lång, tråkig, jobbig och bara tidskrävande. Alltså det var ju lite nyttig info där, men vi ska ändå gå igenom allt på training school och mycket utav vad som fanns där var självklara saker. Plus, jag är undersköterska genom skolan så detta var inte ny information för mig, vilket säkert var anledningen till att jag tyckte att det var rätt tråkigt. Det tog mig totalt 2 dagar att göra klart allting, så det var det jag menade med tidskrävande. men nu är det gjort! Ville inte spara det till min semester, för då vill jag vara ledig, haha.

Här är dock en mycket mer spännande nyhet! I ett mail som jag fick av min värdmamma så visar det sig att ungefär en vecka efter att jag har kommit till de så ska vi åka ner till The Hamptons på Long Island! Tydligen så har hon familj där nere och vi ska ner och fira några födelsedagar, alltså jag är så himla taggad! Hamptons har alltid varit ett ställe som lockat mig så det ska bli kul att faktiskt få se det och spendera några nätter där!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229