Över en vecka...

Gud, det har bara gått en hel vecka sedan jag fick mailet ang. godkännandet, det känns som om det var minst en månad sedan. Så mycket har hänt, och inte av den bra sorten. Först så var vi tvungna att säga hejdå till min älskade Svante, våran 8 åriga söta katt. Den smärtan är obeskrivlig och den sorgen är med mig just nu varje dag. Det är anledning nr 1, hands down. Anledning nr 2 är ju såklart väntan på matchningar.

Tydligen så är det väldigt många som söker som au pairer så när min kontaktperson från SI (Skandinaviska Institutet) ringde förra veckan sade att att det kunde ta ett tag innan min profil dök upp för familjerna att se. Men det tar på krafterna att alltid uppdatera mailkorgen, att alltid känna ett pirr i magen varje gång mobilen plingar till för att det sedan förvandlas till uppgivenhet när man ser att det bara var ännu ett mailutskick från Pinterest (not even kidding)...

Det är en smula utmattande, men jag försöker säga till mig själv att ha tålamod. Det kommer att komma mail, det är bara en fråga om när. Plus att jag tror på att allt händer för en anledning, så den rätta familjen kommer att komma, jag måste bara öva på att vänta lite först.

Anyways, ville bara flika in detta inlägg, både som en update, men också som en kul grej att kolla tillbaka på sedan. Att ha lite tankar som man kan gå tillbaka och läsa är något som jag nyligen upptäckt väldigt kul, att kunna gå tillbaka och förstå just varför man behövde vänta eller varför just en sak behövde hända. Idk, but it's fun :)

Okej, nu ska jag läsa lite i en bok som jag precis köpte, Shelter in Place av Nora Roberts (tips!), sedan tänkte jag släcka för kvällen. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229