Officially 1 month left!

Hejhej! Idag var en så bra dag, trodde inte det först med tanke på att jag försov mig (bra jobbat Minna), men jag hann i alla fall med bussen! Eftersom att jag bara har två dagar (herregud) kvar på jobbet så försöker jag verkligen ta vara på tiden och verkligen ha kul med alla mina kompisar där. Det kommer att vara så jobbigt att säga hejdå, har verkligen hittat "my people" där samt en av mina bästavänner, så det är helt sjukt att jag på fredag måste säga hejdå...

On to a more happier note though, idag när jag slutade så hade jag ett missat samtal från ett amerikanskt nummer, först så trodde jag att det bara var en från alla WhatsApp grupper jag är med i som råkat ringa (har hänt förut nämligen), så jag ringde tillbaka och då hör jag ett "Hi Minna!" och inser då att de ringde mig med mening, haha. Tog ett tag för mig att fatta för att det var dålig mottagning, men vi slog på FaceTime och det visade sig vara min hostmom och min ena värdson, A! Blev så glad, perfekt avslut på dagen! A fyllde precis 5 så han passade på att visa mig hans nya transformers leksak, och asså han är verkligen så söt så att jag dör. "Look Minna, if I press here it just goes BOOM!" 

Ska FaceTimea troligtvis på måndag eller tisdag också nästa vecka med alla barnen, ser så mycket fram emot det! Fick också reda på att vi troligtvis kommer att åka ner till deras sommarställe i Hamptons så att vi är där över min födelsedag, ni anar inte hur taggad jag är! Tydligen så har de huset i Sag Harbor, det ser så himla mysigt ut där, hoppas att jag får chansen också att se "the sand dunes" där nere, familjens nuvarande au pair Lisa rekommenderade det starkt då det ska vara väldigt vackert, så hoppas!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229