Min Matchningsprocess

Okej så här kommer min sammanfattning av min matchningsprocess!

Match #1

Barn: Tjej (5) och tjej (2)

Husdjur: Inga

Bor: Pittsburgh, Pennsylvania

Pratade med mamman en gång över skype, men efter det så hörde jag inget mer, dock så gjorde det inget då varken hon eller jag (tror jag) kände att det var rätt.

Match #2

Barn: Kille (8), tjej (7) och kille (5)

Husdjur: Hund

Bor: San Francisco, California

Pratade med hela familjen och jag blev väldigt fast för de. Jag hoppades verkligen att de skulle höra av sig, men jag hörde inget så fick lägga de bakom mig, kommer ihåg att jag tyckte att det var lite synd då de var trevliga.

Match #3

Barn: Flicka (9) och flicka (6)

Husdjur: Hund

Bor: Milton, Georgia

Här så pratade jag med mamman en gång över skype och hon var verkligen jättetrevlig. Familjen verkade väldigt trevlig och bra på många sätt och vis, men jag kände mig inte ett dugg lockad av Atlanta. Så det blev inget. För mig var platsen ganska viktig, jag ville till en större stad där utbudet av saker att göra var relativt stort och jag kände att Atlanta inte riktigt kunde erbjuda det för mig. Plus att det låg ganska avskilt från andra städer, jag som också lockades av städer som Washington DC, NYC, Boston och Chicago. Så det blev ett nej.

Match #4

Barn: Tjej (11) och kille (7)

Bor: Brooklyn, New York

Husdjur: Katter

Läste igenom lite snabbt om vad jag skrev förut, hahahaha. De var verkligen fett konstiga, den här familjen alltså. I deras mail var det endast säkert tio rader med meningar som "You are a very tidy person who believes that having an orderly home is a key to peace and happiness."... För vissa kanske det är skönt att det är utskrivet så, men för mig kändes det inte alls personligt, jag menar man ska ju ändå bo med de, satt jag tackade nej utan att prata med de.

Match #5

Barn: Tjej (10), tjej (8) och kille (5)

Bor: Weston, Massachusetts

Husdjur: Hund och katt

Tyckte väldigt mycket om den här familjen, men kände att det var en lite för komplicerad situation med deras barn. Barnen var alla adopterade från ganska hemska bakgrunder satt tjejerna hade båda två samma form av attachment issues och därför så letade familjen efter en au pair som kunde stanna i två år. Jag som inte riktigt visste om jag ville stanna i två år (och isåfall så hade jag redan bestämt mig om att jag ville vara i två olika familjer) kände då direkt att jag inte ville utsätta barnen för det. Men de var verkligen supertrevliga.

Match #6

Barn: Kille (8), tjej (6) och kille (6)

Bor: Natick, Massachusetts

Husdjur: Inga

Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg något från den här familjen. Kommer bara ihåg från det jag skrev tidigare att man verkligen skulle känna sig som en anställd och det var inte riktigt det som jag var ute efter.

Match #7

Barn: Kille (10), tjej (8) och kille (5)

Bor: Needham, Massachusetts

Husdjur: Inga

Det här var en av de två familjerna som jag valde emellan. Så himla svårt val, för de här var verkligen så himla trevliga, vänliga, varma och öppna. Det här skulle vara deras första au pair, och tydligen så var jag den första som de pratade med så det var ett annorlunda men kul samtal. Pratade två gånger med de, en gång med båda de två och sedan en gång med hela familjen, kände direkt att jag skulle trivas. Men de var rätt osäkra eftersom att de aldrig gjort detta innan och tog ganska lång tid på sig, så jag hann hitta min familj som jag istället valde, men som sagt, valet var sjukt svårt.

Match #8

Barn: Kille (8), tjej (6) och kille (2)

Husdjur: Katter

Bor: Aldie, Virginia

Den här familjen verkade också väldigt trevlig, de var väldigt intresserade av Disney World så dit åkte de ofta, men de bodde lite off från större städer så då blev det ett nej.

Match #9

Barn: Tjej (14), tjej (8) och kille (8)

Husdjur: Inga

Bor: Wellesley, Massachusetts

Detta verkade som en trevlig familj, men de hade bara för många aktiviteter plus att de inte ville ha någon au pair förrän i september, så jag tackade nej till de utan att prata med de.

Match #10

Barn: Tjej (4) och kille (2)

Husdjur: Hundar

Bor: Wrentham, Massachussets

De verkade så himla gulliga, men då jag helst ville ha lite äldre barn så tackade jag nej. En småtting tyckte jag var helt okej, men två stycken var bara lite för mycket.

Match #11

Barn: Kille (13), kille (13) och kille (9)

Husdjur: Inga

Bor: Port Washington, New York

Det här var en ganska skön familj från New York C (typ), de verkade väldigt down to earth och roliga, dock så var de var judar (har inga som helst problem med judar) och jag ville liksom ta del av högtider som den amerikanska julen plus att jag är inte alls familjär med deras olika maträtter. Så jag tackade nej, men de var verkligen supertrevliga.

Match #12 - MIN VÄRDFAMILJ!

Barn: Kille (6), kille (4) och tjej (2)

Husdjur: Hund

Bor: West Newton, Massachusetts

Pratade först med mamman och sedan med pappan dagen efter, allt kändes verkligen så bra och avslappnat och de verkade så snälla och trevliga, sedan senare på kvällen (pratade med pappan kl 11 på dagen) så fick jag ett mail där de frågade om jag ville bli deras au pair! Den här familjen passade mig så bra för att de bor typ en kvart från Boston, de två äldre pojkarna är i skolan på dagarna så det är bara jag, lilla K och deras hund på dagarna (tänk vilka äventyr man kan hitta på) och sedan är föräldrarna ganska hälsosamma så ibland så går de och plockar sina egna grönsaker på en gård, de går ut väldigt mycket och går med alla, etc. Kommer att ha en bil också, satt det var verkligen familjen för mig.

Match #13

Fick en match till, men kommer verkligen inte ihåg den eftersom att jag tackat ja till Newton-familjen dagen innan. Så jag mailade lite snabbt tillbaka att jag redan hade en familj och mamman i den familjen önskade mig lycka till, så det var det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229