I'm now an Au Pair in America blogger!

Surprise nr 2!

Som ni läste i rubriken så är alltså min andra överraskning att jag för ca två veckor sedan blev tillfrågad av en som jobbar på huvudkontoret i London för Au Pair in America om jag hade lust att bli en del av deras blogg-team! Så efter lite mailkontakt fram och tillbaka så är det nu bestämt! Jag är så himla glad, tydligen så hade hon som kontaktade mig fått tag på min ansökan och tyckt att den var så bra (inte för att skryta, men...) så hon undrade om det här kanske skulle vara något för mig. Och jag som har läst säkert över trettio olika bloggar blev ju såklart skitglad. Det kommer ungefär bli som att jag kan ge tillbaka till andra blivande au pirer som också har över ett hundra frågor, precis som jag hade/har!

Som det ser ut nu så kommer mitt första inlägg där att publiceras i maj, när är jag lite osäker på, det mailar vi fortfarande om, men eftersom att jag idag fick det konfirmerat att de jättegärna ville ha med mig i deras team så kunde jag inte hålla mig med denna info, haha!

Så inom en kort tid så kommer jag att ha en egen flik här -> https://blog.aupairinamerica.co.uk och mina inlägg där kommer att publiceras ca en gång i månaden from Maj och under hela året när jag är borta. Så himla coolt alltså, att bli personligt tillfrågad av huvudkontoret, jag menar det är ju flera hundra au pairer som åker med APiA, är fortfarande i chocktillstånd haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229