I'm moving to Boston!

Herregud, jag vet inte ens hur jag ska börja. Jag har tackat ja och matchat med en familj! Det är dock inte match #7 utan #12! Jag känner nästan att jag tar det från början eftersom att jag har tjatat om match #7 så läng nu haha.

Jag fick min tolfte match för några dagar sedan och då låg jag också hemma och var sjuk så jag orkade inte riktigt sätta mig ner och verkligen ta tag i den om jag ska vara helt ärlig, plus jag hade så gott som bestämt mig att jag skulle minsann till match #7. Jag mailade nämligen #11 och sade att jag tyvärr redan hade matchat med en familj och inte kunde komma till de, sade det mest just då så att jag slapp säga det efter jag pratat mer med de på Skype. Men det jag hann se om #12 var i alla fall att det var en värdmamma, värdpappa och tre barn, två killar på 6 och 5 år och en liten tjej på 2, samt deras hund som är en labradoodle. De bor i en förort till Boston som heter West Newton och båda föräldrarna är läkare.

Men sedan så pratade jag med, nu min blivande, värdmamma på Skype i ca 45 minuter. Vilket var tur för att jag hade egentligen avbokat vårt möte pga min ömma hals, men vi pratade ändå och jag fick bara en sådan bra och lugn magkänsla, vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men bara hon passade mig rent personlighetsmässigt helt perfekt. Och så fick jag träffa lilltjejen som kommer att fylla två nu om någon månad och blev seriöst helt tagen, hon är så himla söt!

Men efter vi lagt på så kopplade hon till min blivande värdpappa i mailtråden så att även vi kunde bestämma en Skype tid vilket blev redan morgonen efter då han gick upp typ kl 5 i Boston. Vi pratade i ca 30 min och även här kändes allt superbra! De pratar så himla varmt om sina barn, det värmer verkligen att se och de pratar även ganska mycket om båda deras au pairer i typ samma stil vilket jag tog som ett väldigt positivt tecken. Sedan verkar de vara väldigt hälsosamma, de tycker om att spendera mycket tid utomhus och barnen har ganska lite screentime, vilket jag också tycker om starkt.

Efter vi lagt på så kändes det bara så rätt. Helt plötsligt så började jag tänka om ang mitt år, för först ville jag verkligen inte ta hand om en två åring. Kom dock i fund med att det bara är för att jag inte har så mycket erfarenhet av just 2 åringar, känner att bara jag får spendera lite tid med henne så kommer det nog att gå galant. Och så lät det ju inte helt fel att min värdpappa sade att han skulle kunna göra så att jag får vara med under en eller flera operationer som han har, han är en orthopedic surgeon, asså det är ju skitcoolt! Rena rama Grey's Anatomy!

När jag sedan satt och grubblade över pro's and con's över de här båda familjerna så var en sak att den här familjen som jag nu matchats med har haft au pairer tidigare och därför vet lite hur det kommer att vara för mig, plus att det blir lite lättare för mig att få ett socialt nätverk eftersom att, förhoppningsvis, deras nuvarande au pair kommer att introducera mig till några av hennes kompisar. Och sedan, hux flux, så kommer det ett mail ifrån min värdmamma där hon skrev ett jättegulligt mail och frågade om jag ville bli deras nästa au pair! Och jag skrev såklart JA! tillbaka😊 And the rest is history.

-

Så i Juli kommer att jag att flytta till West Newton, Massachusetts, det är ungefär 1 mil in till downtown Boston, och ta hand om tre urgulliga små barn, Två killar, S och A, på 6 och 5 år och lilltjejen, K, på 2 år! Så nu börjar nedräkningen, 4 månader kvar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229