Helgens planer

Hejhej! Idag är det fredag och jag ska snart gå och jobba, men sedan har jag för en gångs skull hela helgen ledig! Så det gäller bara att ta sig igenom jobbdagen, sedan är jag fri, hehe. Nej men min helg kommer att bli rätt så intressant på au pair fronten, nu börjar det hända lite grann! På lördag så ska jag klockan fyra prata med familjen från Boston (#7), på söndag samma tid så ska jag prata med familjen från Washington DC (#8) och nånstans där emellan ska jag även prata med familjen från Atlanta (#3).

Om jag ska vara helt ärlig så vet jag redan nu att jag kommer att tacka nej till både Washington DC familjen och Atlanta familjen, men det är ju dels bara pga min känsla kring Boston familjen. Men jag tänker iaf skypea med de eftersom att vi hade bestämt det innan jag hade pratat med Boston familjen, plus jag tycker att det är viktigt att hålla det man lovat.

Sedan vet jag ju inte heller om Boston familjen känner likadant för mig, kommer att veta mer efter lördag tror jag, då ska jag även träffa hela familjen och inte bara föräldrarna. Men det kan gå hursomhelst, tyckte att San Francisco familjen verkade hur bra som helst, men hörde nada från de efter skypesamtalet satt där blev det inget. Satt, who knows?

Men vi hörs efter skypesamtalen, kommer nog att dela upp inläggen, annars kommer jag ha svårt att hålla alla isär om jag väntar tills jag haft alla haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229