Day 91 - 13/52

Ännu en dag når sitt slut...

Idag så vaknade jag och insåg med glädje att hunden fortfarande var kvar❤ (Missförstå mig rätt, kallar honom aldrig för hunden in real life, men vill inte nämna namnen due to privacy😊)

Men jag vaknade, pratade lite med familjen innan jag åkte iväg in till Boston! Det var perfekt temperatur ute, hade på mig en t shirt och en lurvtröja på mig och det var varken för varmt ler för kallt, så himla glad att hösten är här. Dock så är det lite jobbigt, de håller på att bygger om tunnelbanan här där jag är så man får ta en ersättningsbuss, allt som allt tar det ca 1 timme... Segt, men vad gör man?

Väl därinne så gick jag och såg Abominable! Det var en superbra och jättegullig film, se den! Typ gråta lite vid vissa scener❤ Sedan så drack jag en kaffe på Cafe Nero innan jag åkte hem igen, var hemma vid 17.30 och åt middag med familjen innan jag gick upp på mitt rum igen. And here we are.

Helt okej söndag, superskönt att vara ledig. Nu dröjer det endast fem dagar till innan nästa lediga dag kommer, men denna vecka är iaf mer normal😝


K kunde inte släppa att jag var en teddybjörn när jag kom hem haha, vi skulle äta middag men hon flera gånger flög upp och ville springa runt bordet och krama på min tröja😂❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229