Day 9

Okej, tisdagen är officiellt avklarad... Idag var första riktiga timmarna med barnen där jag var "själv" (C var i huset så om jag behövde hjälp så var hon där), och boy... Nu börjar perioden då jag ska testas. Oh vad jag längtar till den är över😂

Jag och Lisa delade upp dagen, hon jobbade mellan 8-15 och sedan jobbade jag mellan 15-20. Innan jag började så gick jag en sväng i kvarteret som är så himla amerikansk, tog med kameran så lite bilder från gatan är här nedanför.

Men när det var min tur så jag hjälpte C med killarna mest fram tills middagen, efter middagen behövde jag lirka lite med "tubby-time" (baddags), TV tittande är super tills man stänger av TV:n(...), och sedan bokläsning innan lights out och lite mys i sängen innan C kom och tog över och var hos killarna tills de somnade. Jag är helt slut, hoppas att killarna (ja speciellt killarna) slutar med att testa mig inom den kommande månaden, redan trött på de ibland😂 Men jag menar de blir ju typ som små sötnosar när man läser för de och de kryper typ upp i knäet på en, så jag menar... Snälla börja bete er???😂

Anyways, ska hoppa in i duschen nu, börjar inte förrän 9:30 imorgon, då ska jag, C och lilltjejen till hennes swimclass! (Ja här i USA så går 2 åringar på simskola, tror hon har gått hela våren och hon fyllde 2 i april satt... De är rätt satsiga här😝)

Bara lite bilder, men det finns hus i alla storlekar och alla är olika, och djurlivet här är så himla livligt! Ser ekorrar, jordekorrar och massa fåglar som skuttar runt hela tiden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229