Day 87

Okej hörni, stora nyheter! Har bokat de två första sakerna till min resemånad! Ja, jag vet att det är 9 månader kvar, men priserna var superbra så är endast glad att jag kollade såhär långt i förväg😝

Men min dag först, inget speciellt, var med K idag och simmade som vi gör varje onsdag, åkte hem och lagade en varmkorv till henne då hon seriöst är obsessed med "hot dogs". Lade henne och satt sedan och ritade tills min värdpappa kom hem med killarna.

Gick sedan upp och hade lite småtråkigt så började kolla runt på lite priser kring dit jag vill åka på min resemånad, och trodde det skulle bli svindyrt, men det visar sig att det slutgiltiga priset blev ungefär hälften av det jag först tänkt mig! Därför så ringde jag min Bästavän och pratade ihop mig lite med henne innan jag bokade hotellen för resan!

Hawaii, Los Angeles och San Diego, here we (probably) come!😍 *host*om-280-dagar*host*😂

(OBS: Betalade inget, gör det först när jag kommer dit, satt om det skulle komma något emellan så går det att avboka utan att jag betalat något vilket känns skönt...)

Kan någon snälla hålla tummarna för att jag inte precis jinxade det??? Men är liksom så taggad inför denna resa och denna blogg är ju tänkt som en dagbok typ för mig så att jag kan minnas alltihop, och detta är ju en sjukt stor del av själva året..... (Intalar mig allt detta i denna stund, hoppas hoppas att jag inte jinxar något😂)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229