Day 84 - 12/52

Och så var helgen över igen... Skulle behöva en dag till i veckan där man var ledig😢 Dagen har i alla fall varit lyckad, åkte till Wrentham Village Outlet, det ligger ca 30 minuter från mig så det är en bit att åka men det var så värt! Själva outlet området är suuuuperstort, överdriver verkligen inte när jag säger att det var som två st fotbollsplaner... Och det är ju liksom inte skitaffärer heller, några butiker som fanns där var Gucci, Levi's, Kate Spade, Nike, Adidas, GAP, Old Navy, American Eagle, Tommy Hilfiger, Calvin Klein... Det var de som var on top of my mind, men tro mig, listan är mycket längre😂 Var där tills klockan 16 (spenderade alltså 5 timmar där, kunde lätt spenderat mer tid om min plånbok tillät😌) innan jag åkte hem igen.

När jag kom hem så höll min värdpappa och killarna på att sätta upp Halloween dekorationer! Ska gå ut och ta bilder imorgon tror jag, är för trött nu... Men det är ganska mysigt att det verkligen pyntas upp, tycker Sverige borde följa efter den trenden. Kommer ju bara bli mer och mer ju närmare Halloween kommer, kommer att bli så roligt när jag åker någonstans!

Sedan åkte vi till den japanska restaurangen igen och åt supergod middag med en annan familj som är amerikansk / tysk! En rolig grej med det var att pappan i den familjen kunde lite svenska! Det var verkligen roligt, och de var supertrevliga.

Nu ska jag snart sova, hörs imorgon!

En bild från igår som vi tog, så himla mysigt att umgås med så många svenska tjejer, kändes nästan som att man var hemma❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229