Day 72

Halloj! Min dag har varit bra, var iväg med K hela förmiddagen, först hennes gymklass och sedan en sväng till Target där jag köpte hårband som jag tänkte jag skulle börja använda och en ljusbox som jag tänkte ställa i mitt fönster. Idag hade killarna halvdag i skolan som de alltid har på tisdagar så min värdmamma hämtade hem de och så ville ju såklart inte lilla miss sova, så hade hand om alla tre fram tills 15:30. Men over all en helt ok dag.

Skulle behöva ge mig ut ngn dag till en outlet och leta efter en kappa, det börjar bli kallt här och vill verkligen ha en. Gärna innan jag åker till Harvard nästa helg (har ngn tanke om att man kanske tänker lite på hur man ser ut när man besöker en av världens mest omtalade universitet...), men vi får se om jag hinner, en smula panik över det😣 Men vi får se, har en annan jacka som jag kan ta om jag verkligen inte hunnit, men önskan är ju ändå att jag har hittat en innan dess.

Och måste bara panika över faktumet att det endast är 39 dagar tills pappa, David och Miranda kommer och hälsar på!!! Det är ca 1 månad och 1 vecka, ska bli så sjukt roligt att få spendera en hel vecka med de!😄❤

På Target har de börjat med att fronta Halloween kostymer! Ganska roligt att gå runt bland alltihop, undrar vad man ska vara??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229