Day 70 - 10/52

Då är alltså to hela veckor avklarade här i staterna. Jag är så glad att början är över för nu känns allt mer normalt och det gör att vardagen verkligen känns som vardag. Och tiden går verkligen fort, halva september är redan borta och tror att nästa vecka kommer att flyga förbi då det händer ganska många saker. Vi åker nämligen till Vermont över helgen då mina värdföräldrar ska på ett bröllop där och jag ska följa med och jobba på lördagen tillsammans med min värdpappas föräldrar som kommer hit i veckan. Så tror att den kommer att gå rätt fort.

Nu börjar jag närma mig flera roliga saker, en tour av Harvard som jag sett fram emot ända sedan jag kom hit, en tur upp till Salem som pyntas upp nu inför Halloween, pappa och mina syskon kommer hit i slutet av oktober (!!) och vi ska till både Washington DC och New York C, detta är alltså bara några utav de roliga sakerna som jag har inplanerade inom de kommande veckorna. Dock så känns det väldigt skönt att det redan gått tio veckor, det betyder att en femtedel är avklarad och nu börjar jag känna att om jag kunde ta mig igenom de tio första veckorna när allt var som svårast så bör jag klara mig igenom de resterande 42 veckorna just fine😊

Idag har jag gjort inget annat än legat i min säng och ritat, läst en bok och kollat på Blacklist, så himla länge sedan jag bara var hemma och chillade, det var mer än välbehövt, speciellt efter en så rolig helg som denna.

En bild av vyn man blir mött av när man kliver av vid South Station i Boston, ganska coolt ändå...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229