Day 7 - 1/52

Den här veckan har känts som tre veckor, helt ärligt. Jag menar, för en vecka sedan så var jag i Sverige?! Känns seriöst som tre veckor sedan. Har flugit över halva världen, mellanlandat i New York i tre dagar innan jag reste vidare till mitt hem för året, Newton. Sedan så har jag haft fyra intensiva dagar, varav tre dagar var med barnen.

Idag i alla fall så lyckades jag sova tills 7:30, rekord för mig här borta, vanligtvis så har jag vaknat mellan 6:30-7:00 pga jetlaggen (vaknar aldrig så tidigt annars), tror det var för att barnen var förvånansvärt tysta dock, annars så brukar de vara rätt så ljudliga..... Jag inte ner förrän lite efter tio dock, vet inte anledningen bakom men jag vaknade med värsta längtan efter Sverige, jag menar jag tycker verkligen om det här så jag har inte hemlängtan, det var mer efter vissa saker och personer. Tror dock att det kommer bli lättare på den fronten när jag får tillgång till bilen och när familjens förra au pair åker härifrån...

Efter jag tagit en promenad i området och sett min första chipmunk!!! Och ekorrar förstås, men det är helt seriöst som att på i Hyde Park haha, det är ekorrar överallt. När jag vaknade härom dagen så var det två stycken som snurrade runt en elstolpe utanför fönstret😂 Efter promenaden så kom Alina över, en tysk tjej som jag träffade igår, och vi tre åkte till en strand nära Boston och var där tills ca fyra. Tror jag fick en solbränna! Får typ aldrig det haha. Efter det så åkte vi till Chipotle, det är en mexikansk snabbmatskedja här men det var väldigt fräsch mat, jag menar jag hade ett mjukt tacobröd med kyckling och vanliga taco-tillbehör till som var (till och med i svensk storlek) små/mellan i storlek.

Nu är vi hemma igen och jag har tagit en välbehövd dusch efter stranden. Hoppas att jag kan träffa några svenska tjejer som jag haft kontakt med, har varit med tyskar de senaste dagarna och de är jättetrevliga, men de switchar rätt ofta till tyska... Men som sagt, när jag får tillgång till bilen så hoppas jag att jag kan åka och träffa lite folk på egen hand.

Det blev långt, men men. Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy innan jag går och lägger mig, så godnatt!

(Lovar att bättre bilder kommer, detta är bara mobilbilder, har inte varit ute med min kamera ännu...)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229