Day 68 & 69

Har haft två riktiga pangdagar här borta i staterna! Så himla skönt att få vara ledig tre dagar i sträck, så har försökt att verkligen ta vara på de!

Så I fredags så var jag först och fixade mitt Social Security nummer som man behöver för att betala taxes och för ett (eventuellt) körkort. Det tog ca 30 min all in all, sedan åkte jag in till Boston! Gick först till Barnes & Noble och köpte första boken i After serien, tänkte att jag ska ge den en chans då den är så himla omtyckt. Sedan så pratade jag med mamma medan jag gick genom Boston. Bestämde mig för att gå genom Beacon Hill, ett vackert område som ligger väster om Boston Common. Gick sedan ner och var en sväng inne på Primark och pratade med min bästavän innan jag åkte hemmet igen. Väl därhemma så gjorde jag mig iordning för att sedan åka och hämta Tilda, för vi åkte sedan till en annan svensk tjej som heter Moa för filmkväll! Supermysigt var det, vi såg Good Will Hunting vilket man tydligen ska ha sett här, och så åt vi en massa svenskt godis och pratade😊 Så en riktigt toppenfredag!

Idag så vaknade jag tidigt och gjorde mig iordning för jag skulle nämligen hämta upp Jennifer runt 9 tiden, för vi åkte på en liten mini-roadtrip till Rhode Island! Min värdmamma rekommenderade ett ställe som heter Newport, och det var så himla vackert! Tog ungefär 1,5 timmar att köra ner, men det var det värt! Först åt vi lunch på ett gulligt diner innan vi körde ner mot "The Cliff Walk" som är väldigt omtalad, letade parkering i, helt seriöst, 30 min.... Dock så när vi väl var där så var promenaden längs klipporna helt magisk, och bara att vara vid vattnet! Det var så himla mysigt, och att bara gå och prata och fota med Jennifer, behövde verkligen denna dag❤ Sedan körde vi mot en "romantisk" fyr, den var väldigt vacker men vet inte om den var så romantisk jag... Och sedan körde vi hemåt igen så att vi var hemma vid 7 tiden.

Nu sitter jag i sängen med en kopp te och två drömmar och ska se några Blacklistavsnitt innan jag ska gå och lägga mig vilket lär bli snart eftersom att jag är svintrött haha. Att köra så långt (dock så är det egentligen inte så långt) på en dag är ganska uttröttande, men det var det allt värt❤

Bildbomb!

Det där var idag! Så himla vackert, en perfekt dagstrip från Boston! Rhode Island, Newport

Och det var min fredag! Hoppas att eran helg har varit lika grym som min!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229