Day 67

Sista jobbdagen för veckan avslutades med bästa överraskningen, en bamsekram från min femåring när jag hämtade upp honom och S vid skolan❤ Det tar nog hem veckans pris, kanske på delad första plats om man räknar igår när jag lade K och hon bara ville mysa... De är riktigt härliga (när de vill).

Idag så har det regnat och varit kallt här i Boston, så mina planer för att åka till en park sprack. Så istället så har jag och K idag pusslat, ritat, lekt med lego, gått en prommis i regnet och bakat innan jag gav henne lunch och lade henne. Ska se om jag kan gräva fram hennes galonbyxor, man kan ju inte bli strandad inomhus bara för att det regnar, jag må vara i USA men jag kommer från Sverige där man går ut i ur o skur. Om mitt tioåriga jag hörde mig säga detta så vet jag nog inte vad jag hade gjort, för då var det typ det värsta som kunde hända, att gå ut på rasten när det regnade och var kallt. Nu däremot, med ett annat perspektiv..... Jag gör vad som helst för att K ska somna och sova när det är dags för hennes tupplur😂

Sedan så var det bara jag och min värdmamma hemma, hon lagade middag medan jag satt och ritade vid köksbordet, ganska mysigt faktiskt. Sedan hämtade jag killarna och åkte hem, fixade papper inför imorgon (ska åka och fixa mitt Social Security Number) och nu efter middagen så kollar jag på Blacklist, seriöst, kolla.

Med andra ord, en rätt så bra och nu är jag på långhelg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229