Day 66

Näst sista jobbdagen för veckan avklarad, så skönt. Idag har jag och K varit på hennes simlektion, hon är en riktig fena i vattnet kan jag berätta! Försöker simma ifrån mig ibland, den rackaren. Tycker om hennes klasser, de här barnen går typ med samma lärare så de känner barnen, riktigt roligt att se deras interaktioner och bandet de har med barnen.

Anyways, kom hem efter det och lagade lunch och gick upp och lade henne. Idag så jobbade min värdmamma 12-21 så efter jag lade K så gick jag ner och lagade middag. Hämtade killarna vid 15 och stod och väntade på den i 30 graders värme med jeans och långärmad tröja på mig (inte den roligaste upplevelsen), men jag lovar när jag säger att det var mulet och 20 grader när jag vaknade imorse. Plus, fortfarande svårt med vädret här. I mitt huvud så är det typ kallt nu, men så kommer det fortfarande temperaturer som stiger till 30 grader?? Gör mig galen😂

Efter jobbet så åkte jag och tränade!! Var så himla skönt, och så himla roligt att röra på sig! Har tappat lite muskler dock märkte jag, men jag hoppas att jag kan ta igen det snabbt med tanke på att jag har ganska mycket ledig tid på dagarna efter jobbet plus att min värdfamilj äter väldigt hälsosam mat, alltid hemlagat (de har till och med gjort egna fiskpinnar för att den sort som de ville ha var slut om man säger så) och ofta så är det endast protein med grönsaker (som är egenodlade på tomten), och om det här kolhydrater så är det ganska lite sånt och typ aldrig pasta. Så hoppas verkligen att träningen håller i sig, men det är bara att pallra sig dit även när man inte känner för det!

Så mysigt att komma upp och ha hunden som sällskap, älskar det❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229