Day 53

Dagarna bara springer iväg, nu på söndag så är det september, skolan startar på tisdag, och på lördag nästa vecka så har jag varit här i två månader. Jisses, känns som om jag precis kom hit samtidigt som det känns som om jag varit här i evigheter.

Idag har varit en bra dag, vi åt swedish pancakes till frukost som min värdpappa lagade, mums! Sedan efter det så åkte A med M och hade lite special time så jag var hemma med S och lilltjejen, vi hade picknick bestående av popcorn och sparkning water (glamoröst, eller hur?), läste lite böcker och bara gosade innan jag lagade lunch. Lade K för hennes nap, gjorde läxor med S och A när han kom hem och sedan efter det så åkte killarna iväg för en "Meet and Greet" med lärarna på deras skola så jag var själv hemma med baby monitoren tills 15:30 (var planen), men vid 15 så kommer M och säger att A har trillat och slagit till armen så de åker och röntgar den, de är tillbaka vid 16:30 och det visar sig att han har fått en pytteliten spricka i armen och måste ha stöd i tre veckor. Perfekt timing, precis innan skolstart (not).

Men medan de var borta så var jag hemma och ritade nere i vardagsrummet, så jag menar, det var inte hela världen att jag behövde "jobba" över (lol, jag menar jag satt och ritade och höll koll på att K inte vaknade...). De kom hem iaf och M började laga mat, grillad fisk och grillad bläckfisk med coscos, tomater och oliver plus sallad! Får så god mat här, och de gjorde det här speciellt för att jag "imponerade" på M genom att beställa in det för några veckor sedan när vi åt på restaurang haha, de är så gulliga!

Dagens ord för K är "Tattoo" hahaha, vi bygger upp världens bästa ordförråd här😂

När S eller A är borta och den andra är hemma förvandlas de till små gosiga gullungar som gladeligen sitter lugnt och visar lillasyster hur man gör med leksaken, skönt att veta att de är mer än bara vildingar som leker så hårt så att de bryter armarna...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229