Day 4

Tror att jetlaggen börjar kicka in, herregud vad trött jag är. Klockan är endast 20:30 och vid 16-tiden så tror jag att jag råkade somna till lite... Tror att jag ska gå och lägga mig snart dock, är fortfarande sjukt trött och jag ska upp imorgon så att jag är med när killarna åker till camp.

Anyways, dagen har varit rätt så händelserik, om man räknar bort tiden då jag var och typ sov på rummet. Gick upp och ner till köket vid typ 8:30 och träffade lilltjejen! Om var så himla gullig, typ direkt efter hon träffat mig så ville hon visa mig sina leksaker, sitt sovrum och hålla min hand nerför trappan... Mitt hjärta smälter❤ Jag och Lisa packade iallafall ner K i bilen som jag kommer köra sedan och så körde vi runt lite i Newton till olika platser som de ofta besöker. Fattar inte hur hon hittar utan GPS, det var så många svängar och konstiga gator...

Träffade killarna lite senare när de kom hem från deras science camp, S som är äldst hade gjort ett kort med massa färgglada cirklar på på datorn till mig, så himla sött gjort. A var lite blyg, han gav mig värsta leendet men satte sig lite på sniskan bakom K, gullungen. Hoppas att jag kommer in i familjen, de verkar vara så himla härliga.

Okej så familjen har tre bilar btw, en "liten" femsitsig bil som endast min värdpappa använder, sedan två st sjusitsiga bilar varav en används av min värdmamma och en då till Lisa/mig. Hallå? Hur lyxigt😍 Och de är så himla fräscha!

Nej, nu måste jag sova. Ska upp imorgon och både lämna killarna på camp och sedan ut och dricka kaffe med min värdmamma innan hon måste jobba igen, så godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229