Day 38-51, 6/52 & 7/52

Hej! Vet att det var ett tag sedan, men jag behövde en paus från skrivandet då jag inte mådde på topp, men nu är allt mycket bättre här borta! Vecka nr 6 spenderades här i Boston, träffade en svensk tjej som jag har haft kontakt med i några månader vilket verkligen var så himla härligt! Ser fram emot helgerna mycket mer nu när jag vet att jag har ett antal tjejer som jag kan messa och fråga om de vill göra något😊

Vecka nr 7 spenderades i Kanada! Familjen hade sagt att jag var välkommen att följa med igen till the Hamptons, men jag frågade om jag kunde få åka upp till Kanada istället och hälsa på min moster som bor där vilket var okej! Under veckan så har jag träffat min moster och alla mina kusiner samt en superhärlig svensk tjej som jag hoppas att jag kommer att se några gånger till under året! De bor precis vid Niagarafallen (seriöst endast 20 min bort), så under veckan så har jag, såklart, åkt båten som man tar vid Niagarafallen, varit i Toronto och upp i The CN Tower (en av världens högsta torn), varit på vingårdar och haft wine tasting, solat, prövat s'mores, shoppat, ätit vid foodtrucks och ett supergott sushiställe, samt mycket mer! Det var så himla härligt att äntligen träffa alla och se Kanada, har hört så himla mycket om det under mitt liv så var superkul att få komma dit själv nu!

Nu är jag hemma i Boston igen och livet rullar på. Sista veckan innan skolan börjar, tjoho!!!

Första kvällen, open fire under the stars...

Andra dagen, strandhäng och sedan foodtrucks på kvällen, provade poutine (det är pommes, gravy och ost), vilket var asgott!

Tredje dagen bjöd på shopping först och sedan Niagarafallen!

Fjärde dagen var en mysdag som avslutades med vinprovning och sedan god middag med god efterrätt och bra sällskap!

Dag fem: Toronto! Superhäftig stad, hoppas på att komma tillbaka snart! Var uppe i The CN Tower och sedan i The Distillery District.

Sista dagen var en mysdag med min moster Anne och min kusin Victorias son som vi passade, så med andra ord så var det en supermysig dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229