Day 28 - 4/52

Guys... 4 hela veckor i staterna idag?? Samtidigt som det känts som att jag varit här i en evighet, så har det ändå gått extremt snabbt. Jag menar, jag åkte den 7:e juli, och nu är det redan augusti?? Samtidigt som att det är skönt att tiden joggar förbi (haha den varken går eller springer, så den joggar, tyckte den var lite bra iaf😂) så känns det ändå ganska viktigt att ta vara på tiden och göra saker, för jag menar jag har ju bara den här sommaren i Boston, så ska verkligen göra det jag ser verkar kul som tex paddla från Newton in till Boston! Måste göra det någon gång!

Anyways, idag har jag träffat en svensk supertrevlig tjej som heter Jennifer, hoppas att vi kommer att försöka ses flera gånger framöver för vi klickade så himla bra! Vi tyckte om samma saker typ och hade liknande tankar kring au pairandet, vi pratade om att ha filmkvällar, trippar in till Boston och lite annat, men det känns i alla fall väldigt skönt att ha träffat någon som jag lätt skulle kunna se mig själv vara med under resten av året och verkligen lära känna... Typ att istället för att börja på ruta 1 hela tiden när man träffar någon ny, att man istället kan börja bygga upp en riktig vänskap istället så att man bara kan snacka och ses utan att det blir en ansträngning. Vi sågs på Playa Bowls, har hört väldigt mycket gott om det stället, och alla hade rätt! Det var verkligen så himla gått, måste åka dit fler gånger!😍

Efter jag träffade henne (trodde vi skulle ses i ca 2 timmar, vi satt där i 5 timmar och bara snackade innan vi sade att vi skulle börja röra på oss för att undvika att fastna i trafiken haha) så åkte jag till "The Y", dvs YMCA gymmet som jag precis blev medlem hos och simmade! Det var så himla skönt, simmade 50 längder, älskar att simma så det kommer jag att göra fler gånger fram över!

Och jag menar... Ser inte dessa sååå drömmiga ut??😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229