Day 24 & 25

Soluppgången imorse! Var ju iväg och köpte ritsaker i tisdags, så idag så tog jag med mig mitt ritblock ner till Starbucks och bara satt och ritade, supermysig sätt att bara koppla av!

Hej! Skrev inget igår eftersom att jag var suuupertrött av någon anledning, gick typ upp och lade mig efter jag lagt barnen, vid kl 20... Tror att tanken på att jag började 5.45 idag gjorde mig en smula tröttare, men jag menar nu sitter jag här dagen efter, efter att jag slutade och känner mig väldigt utvilad! Det är alltid något haha.

Igår var en rätt så tung dag, är för tillfället anings känslig kring ordet "hemma". Jag är i någon slags konstig fas om vad som egentligen är hemma, har bott här i snart en månad och det börjar kännas mer och mer som hemma, men sedan blir det lite konstigt när kommentarer som "Now the whole family is gathered!" sägs kring middagsbordet, idk, det är bara ett ämne som jag hoppas kommer att lösa sig snart. Plus jag började vid 12, så jag hade ganska lång tid från det jag vaknade tills det jag började jobba vilket lämnade mycket rum för tänkande...😝 Jobbade sedan 12-20 iaf, tror jag gillar dagspassen mer, känns som om de timmarna går snabbare.

Idag jobbade jag 5.45-15, men det var helt okej med tanke på att jag gick ner och lade mig med killarna tills de vaknade 6.30 och sedan gå ner och koka ägg och hämta K när hon vaknade vid 7, så jag menar, även fast det är ett jobb så kan det ibland vara ett rätt så mysigt jobb. Idag så var det "Papa thursday" så killarna åkte redan vid 9.30, lyx för mig! Bara jag och lilltjejen hemma och det känns som att hon blir mer och mer van med mig, så nu kan hon vara riktigt mysig! Idag så ville hon till exempel sitta i mitt knä under både frukost och lunch, samt mysa lite däremellan medan hon lekte, håller de ögonblicken lite extra kring hjärtat nu i början❤

Nu har jag precis sett klart serien "When They See Us", en sann berättelse om 5 tonårskillar som blev felaktigt dömda för en våldtäkt i Central Park 1989 och satt mellan 6-14 år i fängelse innan den man som var skyldig medgav att det var han som våldtagit henne. Riktigt hemsk att se, men denna serie är ett måste. Det är endast fyra delar så den är inte lång, men den behövde inte vara längre för gud vad bra gjorde den var! Kunde inte släppa skärmen när jag väl satt på avsnittet!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229