Day 23

Hej! Idag har varit en vanlig jobbdag för mig, jobbade mellan 8-16 och känner att jag mer och mer blir van vid barnen och de vid mig. Det känns som om perioden då de testar mig börjar gå över, superskönt är det.

Tog K till hennes gympalektion idag själv och det gick superbra, tjoho för mig! Sedan så hade killarna en playdate över när vi kom tillbaka fram tills efter lunch, då gick jag upp och lade K för hennes tupplur, det gick också över förväntan, ger mig själv en high five! Sedan efter det så gjorde killarna och jag läxor och sedan meckade vi resten av mitt jobbpass med en gammal radio/dvd-spelare som de har skruvat isär nere i garaget, lagom intressant, men väldigt skönt att de var sysselsatta med något som inte involverar någon våldsam kroppslig kontakt...

Efter jobbet så åkte jag till Michael's (en affär som säljer arts and crafts) och köpte lite ritsaker till mig, åt middag på Five Guys och sedan åkte jag vidare till Target och köpte några böcker, en almanacka och en laddarsladd till bilen, sedan åkte jag hem igen. Så idag har varit en ganska lugn dag, så det har varit väldigt skönt!

En bild på S när vi vattnade trädgården från idag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229