Day 19

Okej, jag drar igenom dagen snabbt för jag är sååå trött... Vaknade vid 8 och gick ut och sprang ca 4,5 km, superskönt var det och precis lagom varmt! Pratade med mamma sedan efter springturen innan jag duschade och sedan gick in till Newtonville och satte mig på Starbucks igen. Väl där så kollade jag igenom olika kurser som man kan läsa här, börjar bli dags att bestämma sig nämligen.

Kom tillbaka vid 14 för då så kom min LCC (local community counselor) och hade vårt 2 veckors möte! Det var iaf supertrevligt att träffa henne och fick väldigt bra info som jag kommer att ha stor nytta av under min tid här!

Efter mötet så hade jag hand on killarna i vadå, en timme? Sedan kom min HM ner och efter en stund så började vi med middagen, sedan kom min HD hem vid kl 17 och då var det liksom familytime, så då hängde jag bara med de. Vi hade det supermysigt! Åt stekt gnocchi med tomat, basilika och mozzarella, samt sallad gjord på egenodlade grönsaker! Yum!

Efter middagen så blev jag upphämtad av Kayleigh och Verena, vi åkte hem till Kayleigh och såg Toy Story 3 (typ skräckfilm för barn, obehaglig för alla andra) eftersom att drive in bion på söndag visar både The Lion King och Toy Story 4. Men det var supermysigt! Glad att jag redan hittat några kompisar här borta, samt väldigt taggad på några som snart kommet!

Kom hem kl 11:30 till min HM som står och lagar cheesecake...... Hon är verkligen bäst, det tog henne så lång tid för hon ville verkligen göra den från scratch (på ca 3 timmars sömn då hon jobbar natt), plus när jag kom in så var ungsluckan öppen med hjälp av en träslev... Såg bara en smula roligt ut. Men vi satt och pratade tills den var klar (eftersom att det är delvis min kaka så kände jag att jag inte bara ville gå upp på rummet när hon spenderat så många timmar på att göra den till oss, jag är inte så pass otrevlig😂) och så gick vi alla upp vid 00:15.

Så nu är jag slut för idag har varit en lång dag och ja, ja detta var vad jag kallar en snabb genomgång av dagen😂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229