Day 166 - 168

Okej så jag var ju i NYC i helgen så tänkte göra en liten sammanfattning av vad vi gjorde och sedan ha en klassisk bildbomb, so let's get started!


Okej så på fredag efter jobbet så hämtade Jennifer upp mig och vi tog oss in till Boston och såg först The Nutcracker balletten här i Boston, har aldrig varit på en ballett förut så det var verkligen maffigt, det verkar så sjukt komplicerat men samtidigt en så himla vacker och graciös dans. Dock så höll Jennifer med mig att akt 1 var bättre än akt 2, men båda delarna var helt underbara. Efter balletten så släpade jag med mig Jennifer (sorry not sorry haha) för att se Star Wars igen! Den var lika bra om inte bättre denna gång, så himla kär i denna film. Och först efter den så gick vi mot bussen som gick klockan 02:15 från Boston's South Station. Men vi kunde sova lite grann i alla fall, så det gick helt okej.

Vi kom fram till NYC klockan 09:00 på lördagen, gick och lämnade väskan på hotellet, och sedan så tog vi oss ner till One World Trade området där vi åt en supergod brunch på The Butchers Daughter, rekommenderar det stället starkt om ni besöker New York! Jag tog en avokadotoast med pocherade ägg och potatis, Jennifer tog en croissant med goda tillbehör, båda tog varsin smoothie och jag tog en kaffe också. Allt var gott, vi gick därifrån i matkoma... Vilket var bra, för efter det så gick vi över Brooklyn Bridge och fotade lite där vid Manhattan Bridge, sedan pausade vi för att fika på ett fik som hette Butler, också helt magiskt gott. Sedan lyckades vi timea det så himla bra så vi var på Brooklyn Bridge igen sedan när solnedgången kom, så himla vackert! Efter det så styrde vi stegen tillbaka upp till hotellet och stannade och åt middag på ett supergulligt italienskt ställe som hette Serafinas i Tribeca. Avslutade dagen med ett stopp in på Victoria's Secret där vi spenderade typ en timme med att välja ut varsin parfym som vi sagt att vi skulle ge oss själva som julklapp. När vi väl kom till hotellet så var vi båda extremt trötta och supernöjda med hur dagen varit.

På söndagen så vaknade vi runt 7:30 med träningsverk som aldrig förr (skojar på riktigt inte), men vi tog oss upp och gick till Joe and the Juice, och det var så himla gott och mysigt att äntligen få äta där igen! Vi har ju inte det här i Boston så det kändes verkligen som ren lyx att kunna ta en Pick Me Up juice igen, som jag längtat haha. Efter frukosten så strosade vi bara runt i Midtown, efter gårdagen och våra 40 000 steg (!!!) så var vi rätt trötta, men planen var alltid att vi villa strosa och se allt julpynt och sådär, så det kändes verkligen inte mindre kul än dagen innan. Plus, vädret var bara så himla vackert, man kunde verkligen se ljusets dis som sken emellan alla skyskrapor, riktigt häftigt att gå runt där inne då. Men vi såg Rockefeller julgranen och skridskorinken, vi såg Disneyslottet och Frozen skyltfönstren (typ som NKs julskyltfönster), vi såg de gigantiska julkulorna och ljusslingan, och allt var bara vackert. Vi gick in på Barnes and Noble (bara för att) och jag kom ut med två böcker och tre tidningar. Oops. Efter det så gick vi mot Times Square och åt lunch på the Olive Garden, också jättegott. Sedan snabbt in på Disneybutiken och sedan vidare till hotellet där vi hämtade upp väskorna och gick mot bussen.

Helgen var jätterolig och vi hade det så himla roligt, så himla tacksam att jag har träffat någon här borta som man känner sig nästan hemma med, det är en helt underbar känsla och en ovärderlig gåva, utan henne och alla andra kompisar jag skaffat här borta så vet jag inte om jag skulle klarat mig såhär långt. Ser fram emot alla andra äventyr som kommer efter denna, har ingen tvekan om att vi är långt ifrån klara med att åka och äventyra under vårt år här borta...


Undrar vart vi hamnar nästa gång?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229