Day 161 & Week 23/52

Haft en så himla härlig dag idag med Jennifer, vi spenderade typ fem timmar på Wrentham Outleten och sedan ytterligare tre timmar på Dunkin' Donuts (kommer inte gå tillbaka dit dock för det var ju hemskt haha), men det var bara så himla mysigt och skönt och avkopplande att bara vara helt ledig utan ett enda "måste". Plus hittade några tröjor, satt det var en väldigt lyckad dag!

Sedan när jag kom hem så hade min värdmamma gjort den amerikanska versionen av glögg (för vi provade den sorten som pappa köpte första advent som var med alkohol i, Ikeas version andra advent som dock var på tok för söt för att vara svensk glögg, och nu denna version) så att vi kunde jämföra och se vilken smakade bäst! Måste tyvärr säga det, men jag äskade den amerikanske versionen. Den var lite mer kryddig och så hade de haft i apelsinskivor, men tror att det går att göra med "finare" glögg hemma i Sverige, men ändå, den var sjukt god.

Och nu är jag i sängen, vår hund ligger och snusar vid mina fötter och jag ska snart släcka. Men är så tacksam för dagar som idag, det är typ dessa som är favoritdagarna som kan lyfta upp vilken tung vecka som helst!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229