Day 160

Idag har varit en dag där jag bara myst runt hemma, jobbade nämligen mellan 15-20 satt orkade helt ärligt inte åka någonstans innan det. Dock så var det kanske lika bra då jag hann med att städa rummet, tvätta mina kläder och skriva en Bucketlist "poster" som jag velat få gjort så himla länge. Kan visa hur den blev, är supernöjd!

Har haft lust så himla länge att göra en men aldrig riktigt orkat, och så har jag haft lite svårt med listan i sig... Men nu har jag ju ändå varit här nästan halva tiden så känner att nu har jag ändå en ganska klar blick över vad jag har kvar som jag verkligen vill hinna med, så förhoppningsvis så är allt på denna lista ikryssat när jag reser hemåt!


Hade en tanke om att kanske rama in denna och två motiv av Boston till min framtida studentlägenhet, men vi får se...

Men kvällen gick bra, vi hade filmkväll idag jag och barnen, vi valde "The Grinch", den där animerade barnfilmen, den var så rolig! Alla tyckte om den kan jag säga, så det var kul. Sedan var killarna mysiga när jag nattade de, när det var dags att släcka lampan efter böckerna så tyckte de att de ville höra ännu en saga så vi kom överens om att vi skulle släcka och att jag skulle berätta en historia för de. Så jag började med den klassiska linjen "Once upon a time...", och så berättade jag en förkortad version av Herkules faktiskt haha. De har aldrig sett de så för de så var denna saga helt ny (så de visste inte att jag skippade halva filmen), men de var så söta. A somnade så fort sagan var slut och S kort därefter, så just i den stunden var det ett stolt au pair ögonblick kan jag säga hahaha.

Från det att vi gjorde snöänglar igår till att det är ca tolv plusgrader och ALL snö är borta idag, kul kul...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229