Day 135

Tror tisdagar håller på att bli en favorit, lyxigt att endast jobba "på riktigt" mellan 7.30-13, för efter det håller jag endast koll på K's monitor och är basically off (det är jag ju inte för hon kan ju vakna, men det gör hon sällan så det känns alltid som att jag är ledigI). Tror dock att jag kanske skulle föredra ett jobb där man faktiskt jobbar när man jobbar, att fortfarande jobba medans man sitter i mjukisbyxor i sängen och kollar på en serie är aningens jobbigt, tog ju endast fyra månader för mig att inse att det var ett "okej" beteende under "jobbet"... Men, men, ska nog njuta nu, för ett så här chill jobb kommer jag nog aldrig mer att ha i hela mitt liv.

Imorgon är det onsdag, inget speciellt händer vad jag vet, men ska försöka spara lite pengar så det kanske är för det bästa haha...

Dagens ord: Jingle Bells, Rainbow, Counter, Tomorrow och Pizzabites.

(Obviously så har hon börjat säga mer och mer ord än vad jag skriver in här då och då, hon pratar jämt och ständigt haha, dessa är endast de som jag verkligen kommer ihåg och blev förvånad/stolt/road över😝)

Hunden och jag som chillar just nu😌

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229