Day 128-134 & Week 19/52

Okej så förra veckan så har jag varit sjuk, därför så har jag inte skrivit något. Har basically endast sovit när jag varit ledig, satt hade bara inte orken att sitta och skriva. Men nu mår jag lite bättre, jag menar jag kan andas så bara det är ett mirakel, so here I am!

Veckan har varit extremt normal, inte gjort något roligt än då jag var sjuk, det ända som kanske varit roligt var att jag lät som en gammal gubbe när jag pratade...

Men veckan var helt normalt med jobb som vanligt, men min helg hörni, den var helt magisk!😍 I fredags så var vi ett gäng svenska tjejer som träffades och åt mat på en italiensk restaurang innan vi körde Escape Room här i Newton, och har aldrig gjort det förut satt det var verkligen roligt att försöka lösa alla ledtrådar! Visserligen så klarade vi inte att lösa hela rummet, men typ närmare 80% ändå!'

I lördags så var jag, Jennifer och Tilda iväg till Dedham och såg Charlies Angels på bio, och den var bara så himla bra! Tycker att Kristen Stewards karaktär var bäst typ haha, superförvånad över hennes skådespeleri, det är så himla bra! Känns som om hon var väldigt bekväm i sin roll för en gångs skull, satt den får nog en starkt 4.5/5 stjärnor! Sedan så följde Tilda med hem till mig och sov över för på söndagen så drog vi in till Boston!

Där inne så mötte vi upp Moa och Susanna, brunchade på Tatte och shoppade på Primark innan vi åkte hemåt igen och hörni, det snöade!! Det var svinkallt, och när vi gick från Back Bay till Beacon Hills (ca 25 min), så bara "Men hallå, det snöar ju!" Och det fortsätte hela dagen, helt sjukt.

Och nu är det måndag, början på sista hela veckan i november....😱

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229