Day 120 & 121

Vad hände igår? Inget speciellt, en helt vanlig månad förutom att jag skrev världens längsta inlägg haha så jag orkade helt enkelt inte skriva. Eller jo, jag var på Ikea och köpte julsaker (var rädd för att saker skulle ta slut... Så ja, jag handlade ca 7 veckor i förväg, men men😜) så nu har jag glögg, pepparkakor, julkuddar och en sladd till min julstjärna!

Idag hände det inte så mycket heller, en helt vanlig tisdag på jobbet, men ikväll så var jag och åt middag med Susanna! Hon är en tjej som flyttade hit från Connecticut förra veckan och det var supertrevligt, så himla glad att vi kunde träffas! Pratade med henne över telefon för ca en månad sedan och tyckte att vi nog skulle klicka, och jag hade rätt, vi hade det jättetrevligt😊 Kanske till och med åker på en roadtrip på söndag! Så en väldigt rolig kväll måste jag säga.

Plus, ni som inte sett Unbelievable på Netflix borde verkligen bara slå er ner och göra det, en jättebra gjord serie baserad på en artikel som vunnit en Pulitzer för ca 10 år sedan (tror jag). Den handlar om en tjej som blir våldtagen men polisen får henne till att tro att hon bara hittat på händelsen, men ca tre år sedan så dyker det upp fler våldtäkter och man märker att det finns kopplingar mellan de. Man får iaf följa Marie's liv år 2008 och två detektiver år 2011 parallellt, den är extremt bra gjord och detta är anledning till att jag skriver det här vid midnatt, när jag egentligen borde sova men jag bara behövde se klart det sista avsnittet.... Så, se den!!

Och snart så kommer det lite inlägg mer fler svartvita bilder från resan, jag vet inte, men jag bara älskar de!! Framtida kort som kommer att sitta uppe i mitt hem, det kan jag lova😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229