Day 12-16 - 2/52

Hej igen! Nu är jag hemma i Boston igen efter att ha spenderat fredag till tisdag i The Hamptons, NY utan riktigt fungerande WiFi. Det var väldigt roligt att fått komma med dit, men så otroligt skönt att vara här igen. Dels för att jag äntligen har ett eget rum igen, men mest för att det var lite jobbigt att spendera så många dagar borta med hela min värdfamiljs släkt, över min födelsedag, när jag varit hos familjen i en och en halv vecka. Förstå mig rätt, de är verkligen supertrevliga, omtänksamma och snälla, men det blev lite mycket på en och samma gång.

Anyways, moving on.

Spenderade majoriteten av tiden där i poolen, tror jag seriöst badade med barnen sammanlagt 15 timmar. Fick till och med en solbränna! Ett mirakel, hahaha. I lördags och söndags så var det så himla varmt, mellan 35-40 grader, satt det gick liksom bara att antingen vara i poolen eller inomhus (husen här har AC så det kan inte varit mer än 23 grader inne eller något), och eftersom att huset inte var superstort och det var 6 barn där under 7 års ålder så var vi mest i poolen. Jag "jobbade" mest när vi badade, jag hade mest koll på mina killar, då och då även K och ibland deras kusiner som precis fyllt 3 och 5 år.

Det var såklart inte bara jag, det var alltid minst 2 vuxna i poolen, så allt gick bra. Killarna kan inte riktigt simma än så var alltid inom en arms räckhåll ifall att det hände något. Annars så gjorde vi inte så mycket med barnen. Det var lite jobbigt att vara med allihop alla dygnets timmar i nästan fem dagar när man knappt känner de, men jag överlevde så jag ska nog inte klaga över min helg...

Idag åkte vi hem, i början av resan så var det värsta ösregnet, vissa delar av gatorna var det översvämningar på och andra delar var avstängda. Helt galet. När vi väl kom hem ca 6 timmar senare så gick jag upp på rummet och slappade lite innan middagen, vi beställde indiskt! Sedan, tro det eller ej, så sprang jag för första gången här i USA! Så nöjd att jag äntligen kom ut, det behövdes verkligen.

Dock så var syftet inte endast träning, men också för min mentala hälsa haha. Att komma hit och försöka komma in i landet, språket, familjen, rutinerna, området, jobbet... Det är jobbigt och kommer nog att fortsätta vara lite jobbigt, men jag hoppas på att det blir lite mindre jobbigt om jag kommer ut och rör på mig.

I veckan väntar lite roliga saker, jag ska ha mina tre sista layover dagar med Lisa, imorgon så ska jag delta i ett Au Pair seminar online, på lördag så ska jag först fika med en svensk au pair, sedan så ska min värdfamilj göra en farwell / birthday dinner för mig och Lisa som båda två fyllt år, samt Lisa som ska åka då då, och på söndag så ska jag först flytta in i min riktiga rum här hos familjen och sedan på kvällen så ska troligtvis jag, Kayleigh och Verena se The Lion King på en drive-in bio!

Godnatt på er, hörs imorgon!😊

Okej så de första bilderna är från kusinernas B-Day Party, de hade hyrt ett hopptorn som de satte över poolen så att kidsen kunde åka rutschkana ner, andra bilden på tårtan som var till tjejerna + mig lite grann, och de sista när vi åkte hem, asså kolla hur mycket regn! Detta är bara från morgonen!

Området jag bor i är, än en gång, så vackert... Plus himlen var så vacker när jag sprang, så behövde fota lite. Och gissa om jag är glad, jag har värsta teddybjörnen hos mig ikväll😍 Någon har saknat alla oss tror jag, kunde knappt gå ut och springa😂❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229