Day 11

Ännu en dag har gått, men idag var första dagen då jag börjat känna att jag har lite mer koll på läget. Det var bara Lisa och jag fram tills klockan 13, så det var skönt att få vara lite med barnen och få vara med och se hur Lisa gör för att få de och lyssna och så. Barnen var relativt trötta, de vaknade vid 6 satt under förmiddagen så kämpade vi med diverse saker, men men. Allt gick bra tillslut. Tror att lilltjejen snart är redo för att pott tränas, hon ska absolut inte ha blöja på sig utan vill bestämt ha killarnas underkläder istället. Men vi får se vad M och C bestämmer kring det ämnet.

När jobbdagen var över så kollade jag på några Gossip Girl avsnitt, ringde mamma en snabbis innan jag gjorde mig iordning för att träffa Kayleigh, en tjej från Nederländerna som verkade trevlig och föreslog att vi skulle ses över kaffe. Sagt som gjort, jag gick ner till Starbucks (endast 1 km dit😍) och träffade henne. Och vi hade det så trevligt! Trodde inte det först lol, men så glad att jag gick. Fick typ prata av mig en massa, samt fick typ lite mer confidence kring själva au pairandet? Och jag har möjligtvis min första resa inplanerad... Men vi får se! Nästa vecka pratade vi om att ses och gå och se Lejonkungen tillsammans, vet inte än om det blir med fler eller om det bara är oss två, men ändå kul att ha lite egna planer!

Så det var egentligen kaffestunden med Kayleigh som boostade min självkänsla, så glad som sagt att jag gick. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på någonting innan jag släcker lampan. Imorgon så bär det av mot the Hamptons!

Nu för tiden så har 25 grader blivit kallt för mig, hade på mig långbyxor, jacka och sneakers😂 Btw, visste ni att Newton har smeknamnet "The Garden City?"? Kan gå runt och ta lite fler bilder, det är så himla vackert runt omkring området här!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229