Day 104

Har haft en extremt chill lördag, så himla skönt dock haha. Planen var att åka in till Boston, men efter att först suttit på perrongen i ca 20 min (skulle endast varit 5 minuters väntetid) så kommer det upp ett till meddelande där det står att det kunde bli upp till 60 minuters extra väntan... Så då gav jag upp och gick till Starbucks som ligger i Newtonville istället och ringde till både mamma och sedan farmor som fyllde år!

Det var så roligt att prata med dig farmor, hoppas att resten av dagen blev som du tänkt dig

Sedan gick jag hem, läste, gick ner vid ca fem för mina värdföräldrar skulle ut på en datenight, så jag jobbade hela 3 timmar... Basically så lade vi lite pussel, kollade på en sväng tv, borstade tänder och läste ett antal böcker innan det var dags för läggdags. Lätt som en plätt haha.

Efter att de lagt sig så gick jag ner och bakade en äppelpaj! Ska bli så gott att äta den imorgon, längtar... Ganska roligt också när mina värdföräldrar kom hem, de blev extremt glada och taggade på att jag hade bakat haha😜 Nej, nu ska jag sova, klockan är för mycket och jag ska upp sju imorgon, ska hänga med familjen och äta frukost. En del av mig önskar att jag kunde sova lite längre, men men, det kommer fler helger där jag kan sova😝

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229