Day 10

Idag har varit en lång dag... Först fick jag följa med till K's simlektion som jag också så småningom ska genomföra, det såg väl lagom roligt ut, men men. Dock, asså simlektionen efter det var typ för 6 månaders bebisar, no kidding.

Efter det så åkte vi hem och fixade lunch åt alla, sedan åkte killarna iväg till camp och K sov middag, sedan började kalabaliken vid 16 igen när killarna kom hem och K vaknade, under tiden barnen sov och var på camp så läste jag lite i min bok på altanen och var med C i köket medan hon bakade tårtor och lagade middag. Sedan så åt vi middag vid 17, och sedan kom det värsta åskovädret så då släkte vi ner hela huset och kurade upp oss vid ett utav fönstren (barnen i deras sovsäckar) och kollade på alla blixtrar ett tag innan vi gick upp för tubby-time. Sedan medan barnen och Lisa kollade på TV så städade jag upp i köket, och så läggdags efter det.

Dock så hade killarna byggt något slags fort uppe i deras rum så först tog det säkert 15 minuter bara med att få de att städa utan att the waterworks startade, sedan att få de lugna nog så att vi kunde börja läsa, och lugna nog att ligga stilla tills M (min värdpappa) kom hem och tog över mig.

Just nu så går killarna mig på nerverna, men tror att det släpper inom den närmsta månaden. Hoppas...

This is where we bunkered down when the thunderstorm rolled in, at first this door actually blew open så we had to lock it to stop it from happening again😂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229