Danderydsakuten

Ja, hur ska man börja...? Kvällen gick ju inte direkt som planerat, det kan man ju lätt säga. För de som inte vet så jobbar jag som skiftledare på McDonald's och en av våra uppgifter är att rengöra våra fritöser på kvällarna från allt skit som samlats i fritösbaden under dagen. Just igår i alla fall så stod jag där, det var rätt mycket på kvällen eftersom att det var mösspåtagning för alla studenter så inne hos oss var det ganska mycket folk vilket ledde till att min uppmärksamhet var lite delad mellan fritöserna och våra gäster. Det gick väl helt okej ändå, ända tills jag råkade komma åt kanten med sleven full med varm frityrolja som for rätt över handen...

Den korta versionen är att det gjorde jävligt ont.

Efter det satt jag i alla fall i telefonkö till 1177 för sjukvårdsrådgivning medan jag hade handen i isvatten och när jag väl fick prata med sjuksköterskan (hade plats nr 40 i kön...) så rekommenderade han att jag skulle åka in till närmaste akutmottagning vilket för mig är Danderyds Sjukhus. Satt där i ca 2 timmar innan jag fick komma in på ett rum där de tog alla kontroller och då var väl klockan ca 01:00 på natten och jag hade varit vaken sedan klockan 07:00 på morgonen efter att bara fått 5 timmars sömn eftersom att jag kom hem från jobbet kl 01:30 natten innan, så man kan väl säga att jag var en smula trött.

Fick komma hem strax efter det dock, fick en linda som jag skulle linda om skadan med när jag väl kom hem och riva, roligt nog, potatis som jag skulle lägga direkt på brännskadan. Tyckte det lätt skitkonstigt ända tills jag provade. Gud vad skönt, rekommenderar verkligen riven potatis till brännskador! Typ sög ut värmen, så himla skönt.

Mår bra idag i alla fall, svullnaden har lagt sig något och det bränner bara pyttelite. Känner mig så himla lyckligt lottad, tror inte ens att det kommer att bli några märken kvar. Det hade kunnat bli så himla mycket värre med tanke på att oljan faktiskt var kring 180 grader varm...

But, on a more positive note, it's only 71 days left until I leave for the States! Fick några gulliga mail från mina värdföräldrar över påsk samt lite bilder, smäller alltid av när jag ser de, så himla små och söta alla tre! På måndag så har jag mitt möte på ambassaden, både taggad och nervös... Men sedan är jag ett steg närmare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229